«Μάγεψε» το Instagram o Χρήστος Μάστορας - Το βίντεο με θέα την Αθήνα

Σαρώνει για ακόμη μια φορά ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μάγεψε» το Instagram o Χρήστος Μάστορας - Το βίντεο με θέα την Αθήνα

Ο Χρήστος Μάστορας είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά του βήματα. Χθες, ωστόσο, θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο με θέα την Αθήνα, το οποίο «μάγεψε».

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και όχι άδικα. Μαζί με το συγκρότημα «Μέλισσες», έχει χαρίσει τεράστια επιτυχίες στο κοινό. Ενώ, όταν εμφανίζονταν στο νυχτερινό κέντρο Box, έκαναν χαμό κάθε βράδυ.

Μπορεί λοιπόν ο Χρήστος Μάστορας και η υπόλοιπη ομάδα να μην τραγουδάνε πουθενά λόγω του κορωνοϊού, αφού όλα είναι κλειστά, ωστόσο μέσα από τα social media συνεχίζει να μας «μαγεύει» με τα τραγούδια του. Καθημερινά, στο σπίτι του παίρνει την κιθάρα του και παίζει μουσική.

Πριν από μερικές ημέρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Χρήστος Μάστορας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο από το σπίτι του, όπου έχει θέα όλη την Αθήνα και τραγούδησε για τους θαυμαστές του το νέο κομμάτι του συγκροτήματος «Μισή Καρδιά». Το τραγούδι μάλιστα, σαρώνει από τις πρώτες κιόλας ημέρες που κυκλοφόρησε.

Ωστόσο, μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν του θέλησε να μοιραστεί ο Χρήστος Μάστορας με τους διαδικτυακούς του φίλους. Με αφορμή λοιπόν, τις φωτογραφίες αυτές που τον δείχνουν 20 κιλά παραπάνω θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη για αυτά χάσει από τότε μέχρι και σήμερα. Τότε ήταν αγνώριστος.

Χρήστος Μάστορας: Το βίντεο από το δωμάτιο του που επίσης «μάγεψε»

Στο σπίτι του μένει ο Χρήστος Μάστορας τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Ωστόσο δεν σταματάει την εξάσκηση στην μουσική. Χθες, πήρε την κιθάρα του και ξεκίνησε το τραγούδι. Το βίντεο μέσα από το δωμάτιο του είναι απίστευτο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο μέσα από το σπίτι του, το οποίο όπως μας έχει δείξει από διάφορες αναρτήσεις του είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό.

Ο Χρήστος Μάστορας, στάθηκε μπροστά από την κάμερα καθισμένος στην καρέκλα, πήρε στα χέρια του την κιθάρα του και ξεκίνησε την μουσική. Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή.