Στον «αέρα» ο γάμος πασίγνωστου μοντέλου λόγω κορωνοϊού

Δυσάρεστα τα νέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον «αέρα» ο γάμος πασίγνωστου μοντέλου λόγω κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων και έτσι ο γάμος πασίγνωστου μοντέλου με γνωστό επιχειρηματία δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, μιας και λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, βρέθηκε στον "αέρα"!

Τα δυσάρεστα νέα φαίνεται πως έφτασαν για ακόμα ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz, το οποίο ακύρωσε τα πλάνα που είχε κάνει για το γάμο του μετά από την εξάπλωση του κορωνοϊού με σκοπό να προστατευθούν από τον ιό και να κάνουν αργότερα την τελετή υπό τις συνθήκες που θέλουν εκείνοι.

Ο λόγος για την Νεσχάν Μουζαλίμ και τον αγαπημένο της σύντροφο, επιχειρηματία, Στέλιο Πολογεώργη, οι οποίοι ανέβαλαν προσωρινά το γάμο τους, με την ανακοίνωση του γάμου να γίνεται πριν από λίγους μήνες.

Το Μυστήριο είχε προγραμματιστεί να τελεστεί στις 13 Ιουνίου στην Αγία Μαρίνα, στο Reef Athens Riviera, αλλά η συγκεκριμένη ημερομηνία ακυρώθηκε.

«Το ακυρώσαμε λόγω κορονοϊού και επειδή τα σύνορα είναι κλειστά. Η οικογένειά μου, οι συγγενείς μου και οι φίλοι μου δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν από την Τουρκία. Επίσης, την περίοδο αυτή υπάρχει άγχος και στρες, οπότε όλοι κοιταζόμαστε καχύποπτα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για να κάναμε τον γάμο μας», αποκαλύπτει μιλώντας στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Νεσχάν Μουζαλίμ γάμος

Το γάμο της λόγω κορωνοϊού ακύρωσε και η κόρη του τέως βασιλιά, Θεοδώρα

Η Θεοδώρα θα παντρευόταν τον εκλεκτό της καρδιάς της, Matthew Kumar, ωστόσο φαίνεται πως ο γάμος τους δεν θα πραγματοποιηθεί προς το παρόν λόγω κορωνοϊού και λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2018 στο Λονδίνο και είχαν κανονίσει να γίνει ο γάμος τους στις 23 Μαΐου στις Σπέτσες, όπου παντρεύτηκε και ο Νικόλαος με την Τατιάνα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Secret..