Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημόσιο ξέσπασμα από τον Πάνο Βλάχο - «Ο τρόπος τους είναι χυδαίος»

Τι ενόχλησε τον ηθοποιό;

Δημόσιο ξέσπασμα από τον Πάνο Βλάχο - «Ο τρόπος τους είναι χυδαίος»
News 25.04.2020 17:08
Από Youweekly Team

Ο Πάνος Βλάχος δε δίστασε και έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala, με τον ίδιο να σχολιάζει πως είναι χυδαίος ο τρόπος με τον οποίο προβάλλεται η προσωπική του ζωή και οι επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Ο γνωστός ηθοποιός εδώ και κάποια χρόνια έχει μετακομίσει με την σύντροφό του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στις ΗΠΑ, όπου ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά.

Με αφορμή μία συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala, ο Πάνος Βλάχος βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για ένα θέμα που τον ενοχλεί αρκετά και έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που έχει ο ίδιος και τα επαγγελματικά του κατορθώματα στον χώρο των media, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πριν από λίγο καιρό ποιο είναι το πράγμα που δε θα έκανε ποτέ του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάνος Βλάχος:

«Δεν μπορώ να βάλω μια λεζάντα για την Αμερική. Σίγουρα δεν ήρθα εδώ για να το παίζω μάγκας στην Ελλάδα, το οποίο είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις. Το πιο δύσκολο είναι να διατηρήσεις την καλλιτεχνική σου υπόσταση και τη δίψα σου για αυτό που έχεις ήδη πετύχει. Αν δεν το έχεις πετύχει πριν, είναι πιο εύκολα τα πράγματα, αν το έχεις ήδη επιτύχει στη χώρα σου, είναι πιο δύσκολο.

Ήρθα στην Αμερική για να γίνω καλύτερος σ’ αυτά που κάνω. Για να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Ο τρόπος που χρησιμοποιείται στο στόμα των δημοσι­ογράφων είναι χυδαίος και βρίσκεται πολύ μακριά από τη δική μου πραγματικότητα. Γι’ αυτό και αποφεύγω να δίνω συνεντεύξεις, γιατί ζω στη δική μου παράλληλη πραγματικότητα, την οποία νομίζω δεν αξίζει τον κόπο να κάτσω να αναλύσω για να γίνω κατανοητός. Αν δεν με ξέρεις και δεν με ψάξεις, για μένα πιο γνωστό είναι το γεγονός ότι είμαι στην Αμερική ή με ποιον άνθρωπο έχω σχέση. Αυτή είναι η ταμπέλα που βάζεις εσύ σε μένα.

Είναι λιγότερο γνωστή η πορεία μου, τι τραγουδάω, τι φτιάχνω, με τι ασχολούμαι, τι κάνω, γιατί το κάνω, τι έκανα στην Ελλάδα, πώς μιλάω, με ποιους συναναστρέφομαι. Υπάρχουν, εγώ ία έχω εκφράσει, αλλά η ταμπέλα που μπαίνει είναι “Λος Αντζελες και η γκόμενά του, η προσωπική του ζωή”.

Οπότε από αυτό βγαίνουν τα συμπεράσματα, ενώ έχω εξίσου έντονη κατάθεση πολλών άλλων πραγμάτων. Αυτός είναι ο λόγος που έχω επιλέξει να εκφράζομαι σπάνια δημο­σίως», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Gala.

Πάνος Βλάχος συνέντευξη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ευχήθηκε στον Πάνο Βλάχο με την πιο τρυφερή φωτογραφία

Σε σειρά του Netflix ο Πάνος Βλάχος - Πότε κάνει πρεμιέρα;

Share