Τέτοιο κορμί δεν είχε ούτε στην Eurovision η Έλενα Παπαρίζου

"Μέιναμε" με τη φωτογραφία από το παρελθόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέτοιο κορμί δεν είχε ούτε στην Eurovision η Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν και μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως το κορμί που είχε τότε, δεν το είχε ούτε όταν αναδείχθηκε νικήτρια στην Eurovision.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια προσπαθεί να περάσει το χρόνο στο σπίτι όσο πιο δημιουργικά γίνεται, και γι΄αυτό το λόγο επιλέγει να καταπιάνεται διαρκώς με νέες δραστηριότητες προκειμένου να απασχολείται και να μην βαριέται ούτε λεπτό κατά τον εγκλεισμό.

Έτσι, ένα από τα πράγματα που φαίνεται πως απολαμβάνει να κάνει η Έλενα Παπαρίζου, είναι να "σκαλίζει" φωτογραφίες της από το παρελθόν και να βρίσκει θαμμένες αναμνήσεις, τις οποίες φυσικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μία από τις φωτογραφίες που θέλησε να θυμηθεί λοιπόν η αγαπημένη τραγουδίστρια, είναι από τα παρασκήνια των Mad Awards του 2008, στην οποία έχει εμφανιστεί με μία φόρμα και ένα διάφανο κορμάκι από το οποίο διαγράφει το σουτιέν και είναι σκέτη κόλαση.

Η Έλενα Παπαρίζου, λοιπόν, βρίσκεται στα παρασκήνια των μουσικών βραβείων Mad, λίγο πριν το εκρηκτικό της ντουέτο με τον Μιχάλη Κουϊνέλη στο τραγούδι “Μέσα σου”, το οποίο συνεχίζει να ακούγεται μέχρι και σήμερα, ενώ σε λίγο καιρό ετοιμάζει και μία συνεργασία βόμβα με την Ελένη Φουρέιρα.

Τι προάλλες, η Έλενα Παπαρίζου, ξέθαψε φωτογραφία από το 2006

Μπορεί τον τελευταίο καιρό που είναι όλοι κλεισμένοι μέσα, να ανεβάζουν φωτογραφίες από τις παιδικές τους ηλικίες, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου κατάφερε να κάνει την διαφορά και να ανεβάσει φωτογραφία με τον εαυτό της 14 χρόνια πριν που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που μοιράστηκε από τα παλιές καλές εποχές, "Κάπου στο 2006... φωτογράφιση για τον δίσκο «The Game of Love» από τον kostasavgoulis #memories"