Τα Φιλαράκια: "Εγκεφαλικό" με τα παιδιά της Phoebe - Είναι κουκλιά

Μεγάλωσαν πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα Φιλαράκια:

H Phoebe στην αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», βοηθώντας τον αδερφό της να αποκτήσει παιδιά, έγινε παρένθετη μητέρα και γέννησε τρίδυμα, τα οποία πλέον έχουν μεγαλώσει για τα καλά και έχουν γίνει κουκλιά. Η αλήθεια είναι πως μόλις τα είδαμε πάθαμε ένα μικρό εγκεφαλικό!

Αν είστε κι εσείς αληθινοί φανς της σειράς τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην θυμάστε τις επικές σκηνές με την Phoebe να κυκλοφορεί στο σπίτι με την κοιλιά της, ενώ ήταν έγκυος στα τρίδυμα παιδιά του αδερφού της.

Μάλιστα, η σκηνή της γέννησής τους ήταν πολύ ξεχωριστή και μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην κωμική σειρά. Στο μεταξύ πήρατε χαμπάρι πως ηθοποιός από τα Φιλαράκια έπαιξε και στο Contagion; Δείτε εδώ ποιος έιναι!

Η Λίζα Κόντροου ήταν και στην πραγματικότητα έγκυος. Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού άλλαξε το σενάριο της σειράς, που προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα. Οι παραγωγοί της πετυχημένης σειράς επέλεξαν να βάλουν τρίδυμα που είναι και στην πραγματική ζωή για να παίξουν τους ρόλους των Λέσλι, Φράνκ Τζούνιορ και Τσάντλερ.

Στην πραγματικότητα, τα τρίδυμα είναι... τετράδυμα και η μία εξ' αυτών, η Alexandria Cimoch δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok αποκαλύπτοντας τον πρώην ρόλο της στην δημοφιλή σειρά. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 2,8 εκατομμύρια προβολές.

Ωστόσο γνωρίζατε ποια ήταν η φοβία που είχε η Phoebe;

Μπορεί ο ρόλος της να ήταν μία χαλαρή και κεφάτη κοπέλα, η αλήθεια ωστόσο είναι πως η Phoebe φοβόταν κάτι αρκετά και δεν μπορούσε να το ξεπεράσει με τίποτα.

Μιας και λέμε για τα Φιλαράκια, ρίξτε μια ματιά στις ατάκες της σειράς που άφησαν εποχή!

Συγκεκριμένα, φοβόταν την πάπια, ένα από τα δύο κατοικίδια του Τσάντλερ και του Τζόι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γυρίσει σχεδόν καμία σκηνή μαζί τους.

πάπια φιλαράκια