Baby boom στην ελληνική showbiz - Γνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς

Το ανακοίνωσε η Ναταλία Γερμανού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom στην ελληνική showbiz - Γνωστός τραγουδιστής έγινε μπαμπάς

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz, μιας και έγινε γνωστό πως ένας αγαπημένος τραγουδιστής έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς πριν από μερικές μέρες και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση που αφορά έναν καλό της φίλο, και έχει να κάνει με τον ερχομό του παιδιού του στον κόσμο.

Ο λόγος για τον Αλέκο Ζαζόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε με μήνυμα τη γνωστή παρουσιάστρια πως η αγαπημένη του έφερε στον κόσμο την Μεγάλη Πέμπτη το πρώτο τους παιδάκι και οι δυο τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ενώ έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδί της είναι και μία ηθοποιός από το γυναίκα χωρίς όνομα.

«Πριν πάμε σε διαφημίσεις, θέλω να σας πω, ότι ο Αλέκος Ζαζόπουλος, επικοινώνησε με την εκπομπή μας και μοιράστηκε μαζί μας το χαρμόσυνο γεγονός ότι έγινε πατέρας.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους. Αλέκο μου, να σας ζήσει, να είναι γερό και να είναι τυχερό. Χαιρόμαστε πολύ που το μοιράστηκες μαζί μας. Να σας ζήσει, να σας ζήσει πραγματικά. Χαιρομαστε» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.

Αλέκος Ζαζόπουλος μπαμπάς

O Αλέκος Ζαζόπουλος τον τελευταίο καιρό κατάφερε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε ο Αλέκος Ζαζόπουλος.Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχασε 40 κιλά μέσα σε μόλις 2 χρόνια, ενώ δήλωσε πως κάποιοι δεν τον καταλαβαίνουν όταν τον βλέπουν από κοντά.

«Πριν από 2 χρόνια πήρα την απόφαση να αλλάξω και έχασα 40 κιλά με διατροφή και γυμναστική. Πλέον είναι τρόπος ζωής, μου αρέσει πάρα πολύ και το απολαμβάνω. Έχασα τα κιλά, χαιρετάω γνωστούς, με κοιτάνε και δεν με αναγνωρίζουν», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέκος Ζαζόπουλος. Δείτε και πώς η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να χάσει 9 κιλά

Αλέκος Ζαζόπουλος