Πασχάλης Τερζής: Οι ευχές όλο νόημα για τα γενέθλιά του

"Λιώσαμε" με τα λόγια της κόρης του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πασχάλης Τερζής: Οι ευχές όλο νόημα για τα γενέθλιά του

Ο Πασχάλης Τερζής είχε τα γενέθλιά του, και με την ευκαιρία, η κόρη του Γιάννα Τερζή, έσπευσε να του στείλει τις ευχές της, οι οποίες ήταν όλο νόημα για τον αγαπημένο της μπαμπά, ο οποίος έκλεισε αισίως τα 71 έτη, μόλις χθες.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης γιόρτασε φέτος τα γενέθλιά του μακριά από την οικογένειά του, ωστόσο η κόρη του, δεν παρέλειψε να του ευχηθεί δημόσια, στέλνοντάς του την αγάπη της, ειδικά τώρα που δεν μπορεί να βρεθεί μαζί του.

Για να του ευχηθεί, η Γιάννα Τερζή δημοσίευσε ένα πολύ ιδιαίτερο στιγμιότυπο στο οποίο βρίσκεται στο στούντιο μαζί με τον μπαμπά της και τον παρακολουθεί να τραγουδάει. O Πασχάλης Τερζής θα επέστρεφε πριν από λίγο καιρό στην πίστα, δείτε ωστόσο τι συνέβη και έφερε τα πάνω κάτω για τον τραγουδιστή.

«Έχεις γενέθλια σήμερα. Χρόνια Πολλά, Σ’αγαπάω!!! Μοιράζομαι μια δική μας στιγμή στο στούντιο. Τώρα που είμαστε κλεισμένοι, ας μην ξεχνάμε… «Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις» έγραψε η Γιάννα Τερζή.

Πασχάλης Τερζής κόρη

Λίγα λόγια για τον Πασχάλη Τερζή που είχε τα γενέθλιά του

Ο Πασχάλης Τερζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Η ουσιαστική αρχή και επαφή με το χώρο του τραγουδιού έγινε στην Ρόδο το 1974 με το συνθέτη και μουσικό Γρηγόρη Τζιστούδη. Εκτός από τα λαϊκά τραγούδια ο Πασχάλης τραγουδούσε και δημοτικά και ενθουσίαζε το κοινό. Αν και είχε αρκετές προτάσεις για κυκλοφορία δίσκου από διάφορους, τελικά δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί μέχρι το 1980 (έχοντας ήδη αρκετά χρόνια στο τραγούδι).

Τότε τον άκουσε ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος και τον έβαλε στη δισκογραφία. Ακολούθησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τον τίτλο “Λέω” το 1982. Η επιτυχία αυτού του δίσκου έγινε η αφετηρία για μια στενότερη συνεργασία και φιλία με τον συνθέτη. Παράλληλα με την δισκογραφική τους δουλειά, πραγματοποίησαν μαζί συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και εμφανίσεις σε κέντρα της Θεσσαλονίκης.