Χαμός στο σπίτι του Στέλιου Χανταμπάκη - Η αδιανόητη φάρσα που έκανε στην Όλγα Πηλιάκη

Επικό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο σπίτι του Στέλιου Χανταμπάκη - Η αδιανόητη φάρσα που έκανε στην Όλγα Πηλιάκη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη, περνούν την καραντίνα στον Βόλο και στο σπίτι τους επικρατεί κανονικός χαμός, με τον παρουσιαστή να μη διστάζει και να κάνει στην αγαπημένη του σύζυγο, την πιο αδιανόητη φάρσα.

Η ευτυχισμένη οικογένεια αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα και να περάσει της ημέρες του εγκλεισμού στο εξοχικό τους στον Βόλο, με τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη να προσπαθούν καθημερινά να βρουν τρόπους για να περάσουν όσο πιο δημιουργικά γίνεται τον χρόνο τους και να μην βαρεθούν ούτε λεπτό.

Ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται πως έχει πιάσει για τα καλά το νόημα, και μιας και ο καιρός είναι κάτι παραπάνω από καλός, αποφάσισε να κάνει ένα τρομερό χουνέρι στην Όλγα Πηλιάκη.

Συγκεκριμένα, ενώ η αθλήτρια βρισκόταν στην αυλή, ο Στέλιος Χανταμπάκης δε δίστασε να πάει και να την πετάξει μέσα στην πισίνα, και στο μεταξύ, ρίξτε μια ματιά και σε εικόνες από το σπίτι τους.

Η Όλγα Πηλιάκη μοιράστηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και υποσχέθηκε να "εκδικηθεί" τον σύζυγό της για την φάρσα που της έκανε.

«Θα μου το πληρώσεις ΚΑΙ αυτό! @stelioshantampakis Τα ψωμιά σου είναι λίγα! ( συγγνώμη για τις φωνές, αλλά ήταν πολύ παγωμένο!)» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεο που ανέβασε.

Τι έκανε το ζευγάρι εν μέσω καραντίνας;

ο ζευγάρι, αυτή την περίοδο, βρίσκεται στο Βόλο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Πευκάκια και έχουν μετατρέψει το σπίτι τους σε παιδική χαρά και κομμωτήριο και δεν φοβούνται να το ομολογήσουν μάλιστα.

"Άτιμη καραντίνα... έπεσα στην ανάγκη του!" έγραψε με χιούμορ στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο κοινωνικό δίκτυο η Πηλιάκη! Δείτε ωστόσο και πως σιδέρωσε η Πηλιάκη. Αυτή η ανάρτηση θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Ιδού και το βίντεο με την κομμωτική στο σπίτι!