Διπλές χαρές στο σπίτι της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Το μήνυμα ευτυχίας της ηθοποιού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διπλές χαρές στο σπίτι της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά γιορτάζει διπλές χαρές στο σπίτι της, μιας και πέρα από τη γιορτή του Μάρκου Σεφερλή, είχε γενέθλια και ο αγαπημένος της αδερφός, με την οικογένεια να το γιορτάζει και με το παραπάνω και την ηθοποιό να στέλνει ένα υπέροχο μήνυμα.

Σήμερα, ο Μάρκος Σεφερλής είχε την ονομαστική του εορτή και όπως είναι φυσικό, η Έλενα Τσαβαλιά θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ωστόσο, οι χαρές ήταν διπλές μιας και πέρα από τον αγαπημένο ηθοποιό, γενέθλια είχε και ο αδερφός της Έλενας Τσαβαλιά, με αποτέλεσμα να κάνει η ίδια μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση με σκοπό να ευχηθεί στα δύο «αγόρια της».

«Διπλή χαρά. Ο @markos_seferlis_real έχει τη γιορτή του και ο αδελφούλης μου τα γενέθλιά του. Να σας χαίρομαι, αγόρια μου !!!! Σας αγαπάω πολυυυυυύ!!!!!» έγραψε η ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει πολύ όμορφες στιγμές στο σπίτι στην καραντίνα, ενώ δεν παραλείπουν να δημοσιεύουν στα social media, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τα οποία προσφέρουν άφθονο γέλιο.

Εξαιρετικά συγκινητικό ήταν και το μήνυμα που είχε στείλει ο Μάρκος Σεφερλής για τα γενέθλια της Έλενας Τσαβαλιά

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Τσαβαλιά μοιράστηκε μια φωτογραφία από το party της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έστειλε ένα δημόσιο «ευχαριστώ». «Ευχαριστώ τον Θεό που μ’ αφήνει να μεγαλώνω! Happy birthday to...me», έγραψε.

Ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να ευχηθεί στη σύζυγο του με μια φωτογραφία τους μαζί με το γιο τους. «Οι άντρες της ζωής σου ευχόμαστε στη γυναίκα της ζωής μας χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα! Το τελευταίο άσ’ το πάνω μας! Σ’ αγαπάμε πολύ», της έγραψε.