Σοκ με την εξομολόγηση γνωστής παρουσιάστριας - «Λένε ότι πληρώνω τον άντρα μου»

Αδιανόητες κατηγορίες εις βάρος της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ με την εξομολόγηση γνωστής παρουσιάστριας - «Λένε ότι πληρώνω τον άντρα μου»

Σοκ προκάλεσε μία πολύ γνωστή παρουσιάστρια με την εξομολόγηση που έκανε στον αέρα της εκπομπής της, για τον σύζυγό της και για τις κατηγορίες που κατά καιρούς έχει ακούσει, ότι τον πληρώνει για να είναι μαζί της και να κάνουν εμφανίσεις.

Με αφορμή ένα θέμα που συζητήθηκε στον αέρα της εκπομπής της, η εν λόγω παρουσιάστρια θέλησε να εξηγήσει πως και η ίδια έχει αδικηθεί πολλές φορές και έχει ακούσει πράγματα που την έχουν πληγώσει πάρα πολύ.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία είναι παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής, «Με αγάπη Χριστιάνα», στον ALPHA Κύπρου. Σήμερα θέλησε να μιλήσει για ένα ζήτημα που την έχει στεναχωρήσει, και αυτό δεν είναι άλλο από τα πικρόχολα σχόλια που έχει ακούσει για τον γάμο της.

Αφορμή για να κάνει η Χριστίανα Αριστοτέλους αυτή την εξομολόγηση, στάθηκε η συζήτηση που έκανε με την Θέκλα Πετρίδη σχετικά με την ψυχολογία των haters που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με αυτή να μην είναι ωστόσο η πρώτη φορά που ξεσπά στον αέρα η παρουσιάστρια.

Από τη μεριά της λοιπόν, η Χριστιάνα Αριστοτέλους σχολίασε:

«Έχω ακούσει πολλά ψεύδη, το έχω ζήσει πολύ έντονα. Άκουσα ότι πληρώνω τον Γιώργο (σ.σ. Εφραίμ, ο σύζυγός της) κάθε μήνα για να είναι μαζί μου» ανέφερε η Κύπρια παρουσιάστρια, ενώ συμπλήρωσε: «Το χειρότερο που είχα ακούσει και από ανθρώπους του χώρου, το οποίο μου προκάλεσε αηδία, είχα ακούσει για την αποβολή που είχα πριν την πρεμιέρα μου στον Alpha, ότι δεν υπήρξε ποτέ εγκυμοσύνη και ότι ήταν για την τηλεθέαση της πρεμιέρας. Αλλά και αυτό το διακιολόγησα γιατί είπα ότι αυτοί που το είπαν, θα ήταν αυτοί που θα το έκαναν και το άφησα να φύγει».

Χριστιάνα Αριστοτέλους σύζυγος