Η ανακοίνωση για την Σία Κοσιώνη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση για την Σία Κοσιώνη

Πριν από μερικές ώρες στα social media έγινε μια ανακοίνωση για την αγαπημένη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη. Τι συνέβη ωστόσο, μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω...

Η παρουσιάστρια, όπως όλοι μας παραμένει σε εγκλεισμό στο σπίτι της μαζί με την οικογένεια της. Τον σύζυγο της, Κώστα Μπακογιάννη και τον καρπό του έρωτα τους, το γιο τους. Το ζευγάρι ακολουθεί όλες τις οδηγίες που έχουν δώσει οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία της υγείας μας.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Είτε από την προσωπική της ζωή, είτε από τα επαγγελματικά της βήματα στο κανάλι. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες σε μια ανάρτηση της έκανε μια αποκάλυψη που αφορούσε την ίδια.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης όπου μοιράστηκε τα συναισθήματα της που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης εν μέσω κορωνοϊού, αλλά και πολλά άλλα.

Aνακοίνωση Σία Κοσιώνη

Να σημειώσουμε πως, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα, χθες «έσκασε» μια πολύ χαρμόσυνη είδηση για την Σία Κοισώνη.

Όσα δεν γνωρίζατε για την Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1980 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη άρχισε τη σταδιοδρομία της μέσω του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του τύπου. Εκτός από δημοσιογραφία, σπούδασε οικονομικά στο London School of Economics και πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα "New Media, Information and Society".

Από τις πρώτες της συνεργασίες ήταν με την Άννα Παναγιωταρέα στην εκπομπή Ουδείς Αναμάρτητος. Παράλληλα παρουσίαζε πολιτικά δελτία ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperSport FM. Η επόμενη της συνεργασία ήταν με την Εφημερίδα SportDay, όπου ανέλαβε την στήλη Media.

Τον Μάρτιο του 2006 άρχισε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στην τηλεόραση και εκπομπές στο ραδιόφωνο και από τον Σεπτέμβριο του 2007 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.Επίσης, ήταν η διευθύντρια των ειδήσεων του ΣΚΑΪ.