Η χαρμόσυνη αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου - Αφορά και τον Ετεοκλή Παύλου

Επιστρέφουν και πάλι στις οθόνες μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η χαρμόσυνη αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου - Αφορά και τον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου έκανε μια πολύ χαρμόσυνη αποκάλυψη στους διαδικτυακούς της φίλους πριν από μερικές ώρες, η οποία μάλιστα, αφορά και τον Ετεοκλή Παύλου. Αφού, θα τους δούμε και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες σε μερικές ημέρες.

Το ζευγάρι που παραμένει μέσα στο σπίτι όπως όλοι μας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στην Ελλάδα, με σκοπό να προστατέψουν την υγεία τους, έκανε γνωστό πως ξεκίνησαν ήδη τις συναντήσεις για το μεγάλο come back στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, σε λίγε ημέρες θα επιστρέψει μέσα από την συχνότητα του OPEN tv και πάλι το «Just the 2 of us» και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου είναι πολύ χαρούμενοι για το συγκεκριμένο γεγονός. Ειδικά, η τραγουδίστρια όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Ένα από τα ζευγάρια που σάρωσαν πάνω στην σκηνή ήταν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Ο σύζυγος της τραγουδίστριες, εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες και η αύρα τους πάνω στην σκηνή ήταν απερίγραπτη. Δείτε εδώ το βίντεο της εμφάνισης τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της ποζάροντας έξω από το κανάλι. Στην λεζάντα της έγραψε: «Η χαρά μου είναι απερίγραπτη...! Όχι μόνο φυσικά επειδή τα περιοριστικά μέτρα σε λίγες μέρες λήγουν η επειδή βγήκα απ το σπίτι κ πήγα μέχρι τα σπατα κ μαζεψα λίγο ήλιο κ βρήκα ευκαιρία κ ντύθηκα στολίστηκα αλλά επειδή ξεκινάμε κ πάλι στο @j2us_gr μαζί με τον @eteoklispavlou (καιρό είχαμε να τα πούμε βρε!) Ανυπομονωωωωωώ!!! See you soon!»

Να σημειώσουμε πως όπως είπαμε παραπάνω, μέσα από την συχνότητα του OPENv επιστρέφει και πάλι μετά από ανακοίνωση το «Just the 2 of us», το οποίο «πάγωσε» ξαφνικά πριν καλά καλά προλάβει να δείξει παραπάνω από ένα επεισόδια. Ποια είναι ωστόσο, η ημερομηνία της επιστροφής του; Δείτε εδώ!

Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για την επιστροφή τους με τον Ετεοκλή Παύλου που έκανε πριν λίγες ημέρες

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την εμφάνιση τους πάνω στην σκηνή και έγραψε «Coming soon». Βέβαια, δεν έκανε γνωστό πότε πρόκειται να γυρίσει και επίσημα.

Ελένης Χατζίδου Just the 2 of us Opentv