Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη «σπάει» την σιωπή του - Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε

Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά και έδωσε λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη «σπάει» την σιωπή του - Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε

Στον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αναφέρθηκε πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας. «Έσπασε» την σιωπή του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «7 ημέρες tv» και έδωσε λεπτομέρειες.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πριν από λίγες ημέρες, πως η Εύη Φραγκάκη δεν θα είναι πια στην εκπομπή «Ελένη» όπου την παρακολουθούσαμε καθημερινά το μεσημέρι. Και αυτό γιατί πλέον παρουσιάζει την δική της ενημερωτική εκπομπή. Συγκεκριμένα, μαζί με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη με τίτλο «Μένουμε ALPHA».

Ήταν εύκολο να αποδεχθείτε την πρόταση του ALPHA για την παρουσίαση του «Μένουμε ALPHA»; Με την έννοια ότι για δύο χρόνια ήσασταν σε μια ψυχαγωγική εκπομπή, όπως η «Ελένη»;

Ούτως ή άλλως, όσες ζωντανές εκπομπές βρίσκονται στον αέρα, αυτήν την περίοδο, ασχολούνται με το θέμα του κορονοϊού, ακόμα και αν συγκαταλέγονται στις ψυχαγωγικές. Παρ’ όλ’ αυτά, η πρόταση να αναλάβω τη συμπαρουσίαση του «Μένουμε ALPHA» ήρθε ακριβώς τη στιγμή που τα 20 χρόνια μου στην ενημέρωση μού χτυπούσαν καμπανάκι και είχα ανάγκη να υπηρετήσω δημοσιογραφικά, με ακόμα πιο ενεργό τρόπο, την κατάσταση.

Ελένης Μενεγάκη Εύη Φραγκάκη

Πέρα από το καθαρά ενημερωτικό κομμάτι, τι στίγμα θα θέλατε να δώσετε εσείς, από την εκπομπή;

Στόχος του «Μένουμε ALPHA» είναι να διαχειριστούμε τη νέα καθημερινότητα με όσο περισσότερο χαμόγελο μπορούμε! Δεν υπάρχει μόνο μαύρο στη ζωή μας, υπάρχει η ανάγκη να αλλάξουμε τις συνήθειές μας για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό οφείλουμε στον εαυτό μας και στην οικογένειά μας να το κάνουμε με δύναμη, γνώση, ασφάλεια και, κυρίως» αισιοδοξία.

Ωστόσο, έγινε γνωστό και ένα άγνωστο παρασκήνιο με την Ελένη Μενεγάκη. Ο τσακωμός που δεν έμαθε κανείς...

Έτσι αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη την Εύη Φραγκάκη μετά την αποχώρηση της από την εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη στο τέλος της σημερινής της εκπομπής θέλησε να αποχαιρετήσει την πρώην συνεργάτιδά της και να της ευχηθεί τα καλύτερα για το νέο της αυτό ξεκίνημα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε λοιπόν, “Δεν ξέρω αν σας το είπα, η συνεργάτιδά μας η Εύη Φραγκάκη από την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη θα βρίσκονται σε δικιά τους εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Alpha. Οπότε καλή επιτυχία, καλό ξεκίνημα. Αποχαιρετάμε την Εύη και τις ευχόμαστε καλή νέα αρχή.”