Παρασκήνιο από τον ALPHA με την Ελένη Μενεγάκη - Ο τσακωμός που δεν έμαθε κανείς

Τι συνέβη λίγο πριν την Μ.Εβδομάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παρασκήνιο από τον  ALPHA με την Ελένη Μενεγάκη - Ο τσακωμός που δεν έμαθε κανείς

Στη φόρα πριν από λίγα λεπτά βγήκε ένα τρομερό παρασκήνιο από τον ALPHA με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη κι έναν τσακωμό που δεν ήξερε κανείς.

Συνέβη λίγο πριν την Μ.Εβδομάδα και αναφέρθηκε πως αυτός ήταν ο λόγος που ο καλός της συνεργάτης, Γιώργος Ασημινάκης, που ήταν στο πλευρό της για 17 ολόκληρα χρόνια, αποφάσισε να παραιτηθεί.

Ο τσακωμός στον ALPHA με την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη τσακωμός με Ασημινάκη ALPHA

Όπως είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα", της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open, οι σχέσεις τους ήταν περίεργες από την αρχή της σεζόν οι οποίες με τον καιρό εντάθηκαν. Την Παρασκευή όμως πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο κοντρολ που έφερε την τριβή ανάμεσά τους. Στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν, με την Ελένη Μενεγάκη να μην επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο θέμα. Ο Γιώργος Ασημινάκης όμως, πήγε στην παραγωγή της εκπομπής και υπέβαλλε την παραίτησή του.

Ένα ακόμη παρασκήνιο όμως για την αποχώρηση αυτή από τον ALPHA είχε αποκαλύψει και ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει πριν λίγες ημέρες

Ελένη Μενεγάκη: Το έκαψε στα Μελίσσια το Πάσχα - Όλα όσα έγιναν σπίτι της

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά στα χρονικά να έμεινε στο σπίτι της στα Μελίσσια για να γιορτάσει το Πάσχα αλλά... το έκαψε κανονικά κι έχω όλες τις πληροφορίες για το τι έγινε ακριβώς και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Όπως ήδη σας έχω αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να ήταν αρκετά λυπημένη που για πρώτη χρονιά πέρασε τις γιορτές μακριά από την Άνδρο και μακριά από την μητέρα της, Ζέτα, η οποία μένει για λόγους ασφαλείας στο σπίτι τους στην Κάρυστο - δείτε φωτογραφίες - αλλά ήταν ταυτόχρονα ευγνώμον που ο άντρας της και τα παιδιά της ήταν καλά στην υγείας τους και δίπλα της.

Τι έγινε στο σπίτι της Ελένης στα Μελίσσια το Πάσχα

Η παρουσιάστρια έμεινε στο σπίτι της στα Μελίσσια όλη την μεγάλη Εβδομάδα με ελάχιστες εξόδους για να πάει μέχρι το σούπερ μάρκετ να πάρει τα απαραίτητα για το σπίτι και περνούσε τις ώρες της χαλαρά παίζοντας με τα παιδιά της και διαβάζοντας βιβλία.

Ωστόσο, την Κυριακή του Πάσχα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου του έδωσε και κατάλαβε η οικογένεια για τα καλά. Όντας όλοι μαζί αποφάσισαν να ξεκινήσουν το ψήσιμο του οβελία από νωρίς το πρωί με τραγούδια να ακούγονται στην διαπασών. Μυρωδιές παντού στον αέρα από τα καλούδια που ετοίμαζαν και τα γέλια τους ακούγονταν μέχρι το επόμενο τετράγωνο.

Βλέπετε, η Ελένη ως γνωστόν λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην καθημερινότητά της δεν έχει πάντα την δυνατότητα να περνάει πολύ χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους κι όταν βρίσκει χρόνο το κάνει και μάλιστα για τα καλά!

Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι πως ανυπομονεί να περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης για να μπορέσει κι εκείνη να περάσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι με την οικογένειά της κάνοντας βόλτες με το σκάφος τους! Δείτε φωτογραφίες του εδώ! Κοστίζει 100,000 ευρώ!