Baby boom στην showbiz - Αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Ο λόγος για τους...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom στην showbiz - Αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Το πρώτου του παιδάκι περιμένει αγαπημένο ζευγάρι της showbiz και το ευχάριστο baby boom έγινε μέσα από δημοσίευμα περιοδικού. Θα γίνουν γονείς, πλέον σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο ακόμη δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για το γεγονός.

Δέκα μήνες μετά τον γάμο του και μετά από δυο χρόνια που είναι μαζί, το ζευγάρι έμαθε πως περιμένει το πρώτο του παιδάκι και έχουν πλημμυρίσει από ευτυχία. Ανυπομονούν να έρθει στη ζωή ο πρώτος καρπός του έρωτα τους.

Ο λόγος για τον ηθοποιό του Hollywood Chris Pratt και την κόρη του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, αλλά και επίσης ηθοποιού, Αrnold Schwarzenegger, Katherine.

Η είδηση του baby boom έγινε γνωστή μέσα από δημοσίευμα του αμερικάνικου περιοδικού People με το ζευγάρι ωστόσο να μην έχει κάνει καμία δήλωση μέχρι στιγμής.

Chris Pratt Katherine Schwarzenegger πρώτο παιδί

Έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδί της είναι και μία ηθοποιός από το γυναίκα χωρίς όνομα.

Baby boom στην ελληνική showbiz - Δημοσιογράφος περιμένει το πρώτο της παιδί

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική showbiz, μιας και η αγαπημένη δημοσιογράφος Μάρτζυ Λαζάρου έκανε γνωστό πως περιμένει το πρώτο της παιδί, ενώ αποκάλυψε και το φύλο του μωρού.

Η Μάρτζυ Λαζάρου μίλησε στην εφημερίδα Real Life και αποκάλυψε τα πάντα για το μωρό της που θα έρθει σε λίγο καιρό στην ζωή, αποκαλύπτοντας πως είναι έξι μηνών έγκυος.

Παράλληλα, μίλησε και για το φύλο του μωρού αλλά και για το όνομά του, ενώ την εγκυμοσύνη της έκανε γνωστή και η Μορφούλα Ντώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την εγκυμοσύνη της:

«Είμαι έξι μηνών. Περιμένω κοριτσάκι. Πρόκειται να γεννήσω στα μέσα Ιουλίου. Το μάθαμε την ημέρα του γάμου μας. Μεσημέρι παντρευτήκαμε, το απόγευμα έκανα το τεστ».

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει αποφασίσει το όνομα που θα δώσει στην κόρη του.

«Θα την ονομάσουμε Λυδία – Δήμητρα, Το Λυδία είναι ένα όνομα που μας αρέσει πολύ και το Δήμητρα είναι του μπαμπά μου, τον Δημήτρη», είπε συγκινημένη η Μάρτζυ Λαζάρου.

Ο Τάσος Παπαπέτρου, ο αγαπημένος της, έμαθε τα ευχάριστα νέα από το τηλέφωνο: «Έμεινε..παγωτό, χάρηκε απίστευτα, αλλά δεν μπορούσε να εκφραστεί, γιατί βρισκόταν στην εκδήλωση της βράβευσής του. Μετά όμως το γιορτάσαμε όπως έπρεπε. Δεν πάει ο νους σας πως είναι. Πετάει από τη χαρά του, από την πρώτη ημέρα που το άκουσε. Το θέλαμε πολύ. Μας ήρθε ως δώρο. Τώρα ξεκινάμε τις προετοιμασίες του δωματίου και ονειρευόμαστε πως θα είναι η ζωή μας με τη μικρή».

TAGS