Η Φαίη Σκορδά έχει κάνει το σπίτι της γυμναστήριο - Το βίντεο αποκάλυψη

Έτσι περνάει την ημέρα της στην καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά έχει κάνει το σπίτι της γυμναστήριο  -  Το βίντεο αποκάλυψη

Ένα βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram η Φαίη Σκορδά έκανε την αποκάλυψη πως εν μέσω κορωνοϊού και εγκλεισμού, έχει κάνει το σπίτι της και συγκεκριμένα ένα δωμάτιο του σπιτιού της το προσωπικό της γυμναστήριο.

Η Φαίη Σκορδά τώρα που είναι ελεύθερη από υποχρεώσεις ειδικά τα Σαββατοκύριακα, αφού πηγαίνει μόνο στην εκπομπή της και μετά πάλι στο σπίτι, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο που έχει, κάνοντας πράγματα που αγαπάει, αλλά και παίζοντας και διαβάζοντας με τα παιδιά της.

Μπορεί πριν από λίγες εβδομάδες να πέρασε μια δυσκολία, αφού νόσησε από τον κορωνοϊό, πλέον το ξεπέρασε και έχει γυρίσει πίσω στην κανονική ροή της καθημερινότητας της. Έτσι, τις ημέρες του Σαββατοκύριακου τις περνάει στο σπίτι της η Φαίη Σκορδά, έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της - όταν δεν πηγαίνουν στον μπαμπά τους - αλλά και με τα αγαπημένα της κατοικίδια. Δείτε το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε.

Ωστόσο, όταν βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της, κάνει την την γυμναστική της στο σπίτι, τώρα που όλα τα γυμναστήριο είναι κλειστά. Μάλιστα, ένα χώρο στο σπίτι της το έχει έχει το προσωπικό της γυμναστήριο. Βάζει καθημερινά το κολάν της και ξεκινάει να κάνει διάδρομο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο.

Ωστόσο δείτε και την διακόσμηση που έχει στο σαλόνι στο σπίτι της η Φαίη Σκορδά

ΗΦαίη Σκορδάέχει μέσα στο σπίτι της γκρι καναπέ! Η μαύρη κουρτίνα «τραβάει» τα βλέμματα και έχουμε φωτογραφία από το Instagram!

Η παρουσιάστρια, έχει εκπληκτικό γούστο και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση! Το ίδιο στιλ, μίνιμαλ και σικ δηλαδή, έχει επιλέξει και για την διακόσμηση του σπιτιού της.

Η Φαίη Σκορδά, ανέβασε χτες στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της. Όπως φαίνεται, στο σαλόνι της έχει έναν μεγάλο γκρι καναπέ και από πίσω μαύρη κουρτίνα, η οποία και «τραβάει» τα βλέμματα. Εμείς, ξεχωρίσαμε και τα πολύ όμορφα κάδρα, επίσης σε μαύρο και λευκό που μπορείς να βρεις και εσύ σε πολλά καταστήματα.

Δες το σχετικό post και πάρε ιδέες: