Νέα ανακοίνωση του STAR για το MasterChef

Ραγδαίες εξελίξεις στον διαγωνισμό μαγειρικής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα ανακοίνωση του STAR για το MasterChef

Πριν από λίγη ώρα "έσκασε" μία νέα ανακοίνωση από το STAR για τον δημοφιλή διαγωνισμό μαγειρικής, MasterChef, και συγκεκριμένα για το MasterChef, το οποίο θα δούμε να προβάλλεται σήμερα στις οθόνες μας στις 18.00.

Σε κλίμα χαράς ξεκινάει το μάθημα με τον Πάνο Ιωαννίδη και βοηθό του την Κατερίνα, να φτιάχνουν, τι άλλο φυσικά; φρέσκια πάστα!

Τα μυστικά του “βασιλιά της πάστας” παρέα με την “πριγκίπισσα της πάστας” του διαγωνισμού, την Κατερίνα, περνάνε σε μια ονειρική συνταγή, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως η νοστιμιά κρύβεται στην απλότητα, ενώ έγινε και μία "τρελή" αποκάλυψη για την συμπεριφορά της Κατερίνας μόλις χθες.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με τον επικεφαλής της κουζίνας του στο Nolan, Χάρη Μαρίστα, θα συνδυάσουν το ασιατικό με το απλό μεσογειακό στοιχείο, φτιάχνοντας πεντανόστιμο τηγανιτό μπακαλιάρο με bao buns.

Στο τέλος του μαθήματος δε μένει ούτε ψίχουλο!

Καλεσμένος στην κουζίνα του MasterClass, ο πολύ αγαπημένος chef του εστιατορίου Simul και F & B του MasterChef 4, Νίκος Θωμάς.

Με βοηθό του τον Δημήτρη, ο chef δείχνει πως το καθαρό μυαλό με απλές τεχνικές και νόστιμες παραδοσιακές γεύσεις, μπορούν να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο comfort πιάτο.

Δείτε το τρέιλερ:

Τι αποκάλυψε η κυρία Γιώτα του MasterChef για την Μαρία Μπέη

«Ήταν κι άλλοι παίκτες που έφυγαν που δεν θα καθόμουν καθόλου μαζί τους. Δεν θα έκανα παρέα με την Ηλιάνα, με τίποτα όμως! Η Ηλιάνα αν καθόταν λίγο ακόμα θα έκανε χειρότερα από τη Μαρία.

Η Κατερίνα δεν είναι τόσο κακιά. Η Κατερίνα συγκριτικά με τις δύο κοπέλες δεν είναι καθόλου κακιά. Αυτές οι δύο είναι έτοιμες να γονατίσουν τους πάντες, να τους πετάξουν από το μπαλκόνι

Δεν είναι δυνατόν η Μαρία, 20 χρονών κορίτσι… Από τις οντισιόν ακόμα ήθελε να βγει μπροστά. Ήθελε να βγει μπροστά μου, που δεν θα την άφηνα με τίποτα» είπε.