Σκέτο όνειρο είναι ο κήπος στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά - Παντού βλέπει γκαζόν

Εμείς πάντως τον ζηλέψαμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκέτο όνειρο είναι ο κήπος στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά - Παντού βλέπει γκαζόν

Η Ρούλα Κορομηλά όπως όλοι μας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και περιμένει ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς για να βγει και να κάνει την βόλτα της όπως πριν. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό απολαμβάνει το γκαζόν στον κήπο του σπιτιού της, ο οποίος είναι σκέτο όνειρο.

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, όμως συνεχίζει να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μέσα από τα social media, όπου κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητα της.

Η Ρούλα Κορομηλά απολαμβάνει κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο που έχει, ειδικά αυτή την περίοδο στο σπίτι της κάνοντας πράγματα που αγαπά. Ένα από αυτά είναι να βγαίνει στην βεράντα της η στον κήπο και να περνάει εκεί την ώρα της, όταν έχει καλό καιρό.

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από το σπίτι της με θέα τον πανέμορφο κήπο της.

Η Ρούλα Κορομηλά, φωτογράφισε το γκαζόν και τα δέντρα στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας.

Ωστόσο, και ένα νέο βίντεο δημοσίευσε η Ρούλα Κορομηλά από το εντυπωσιακό σπίτι της. Η βεράντα του σπιτιού της είναι τεράστια και εντυπωσιακό. Βγήκε για να πάρει λίγο τον αέρα της, με αφορμή τον ηλιόλουστο καιρό και από εκεί θέλησε να στείλει το μήνυμα της.

Εκτός του κήπου της και η θέα από το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά είναι όνειρο με θέα την θάλασσα

Πριν μερικές ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια απίστευτα μαγευτική φωτογραφία. Η Ρούλα Κορομηλά μας έδειξε την θέα που έχει από το σπίτι της, η οποία βλέπει πράσινο και θάλασσα. Η ίδια εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό που επικρατούσε και πόζαρε σε μια φωτογραφία.

Πάντως και εμείς αν είχαμε αυτή την θέα, σίγουρα θα μέναμε σπίτι!

Ρούλα Κορομηλά σπίτι