Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στην κουζίνα και «τρέλανε» - Η ανάρτηση που είναι να...λιώνεις

Τι απίστευτα νόστιμο έφτιαξε στον σύζυγο της και το γιο τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στην κουζίνα και «τρέλανε» - Η ανάρτηση που είναι να...λιώνεις

Η Αθηνά Οικονομάκου, όπως φαίνεται εκτός από μια επιτυχημένη ηθοποιός, θα μπορούσε να είναι και επιτυχημένη... μαγείρισσα. Σήμερα, μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της και με την ανάρτηση που έκανε είναι πραγματικά να...λιώνεις. «Τρέλανε» το Instagram.

Η Αθηνά Οικονομάκου τώρα που είναι κλεισμένη στο σπίτι της μαζί με την οικογένεια της λόγω του κορωνοϊού, το έχει «ρίξει» σε πράγματα που της αρέσουν περισσότερο. Ποια είναι αυτά; Τα παιχνίδια με το γιο της, το μαγείρεμα και η γυμναστική, όταν βρίσκει βέβαια χρόνο.

Καθημερινά θέλει να περιποιείται τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τον καρπό του έρωτα τους, τον μικρό Μάξιμο. Έτσι, σήμερα θέλησε να τους φτιάξει μερικές λιχουδιές που εμείς όταν τις είδαμε λιώσαμε!

Η Αθηνά Οικονομάκου, μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της και ξεκίνησε να φτιάχνει pancakes. Μάλιστα, μας έδειξε μερικά στιγμιότυπα από την διαδικασία, όπως και το τελικό αποτέλεσμα, όταν το είχε σερβίρει στους άνδρες της ζωής της.

Η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σίγουρα θα τρέλανε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αθηνά Οικονομάκου κουζίνα σπιτιού

Ωστόσο, τι θα συμβεί σε λίγες ημέρες και η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη στους διαδικτυακούς της φίλους;

Μπήκε στην κουζίνα και μεγαλούργησε ξανά η Αθηνά Οικονομάκου - Η νέα συνταγή που θα «τρελαίνει»

Μπορεί τις προηγούμενες μέρες να έφτιαχνε πιο απλές συνταγές, σήμερα ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να τιμήσει τον τόπο της και έτσι έφτιαξε παραδοσιακές μανιάτικες πίτες.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες από τη διαδικασία του μαγειρέματος και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι μόλις είδαμε τα insta story που δημοσίευσε η αγαπημένη ηθοποιός μας τρέξανε τα σάλια.

Όπως φαίνεται λοιπόν εν μέσω καραντίνας, η Αθηνά Οικονομάκου έχει ανακαλύψει ένα νέο ταλέντο το οποίο δεν είναι άλλο από την τέχνη της μαγειρικής. Το μόνο που μένει είναι να δούμε τι νέο θα φτιάξει τις επόμενες μέρες.

Αθηνά Οικονομάκου συνταγήΑθηνά Οικονομάκου φαγητό