Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε on air το πρόβλημα υγείας του

Έμειναν "κάγκελο" στην εκπομπή του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε on air το πρόβλημα υγείας του

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν σήμερα καλεσμένος από απόσταση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και δε δίστασε να αποκαλύψει on air πως τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε πολύ με ένα πρόβλημα που είχε στην υγεία του.

Ο γνωστός κομμωτής είναι σε λίγο καιρό έτοιμος να επιστρέψει στην καθημερινότητά και στα γυρίσματα της δημοφιλούς εκπομπής του Open, J2US.

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και θέλησε να περιγράψει στη Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της, το πώς βιώνει τόσο καιρό την καραντίνα αλλά και το αν ο κόσμος τον έχει προσεγγίσει για να κλείσει ραντεβού για κούρεμα μετά την λήξη των μέτρων, ενώ μίλησε και για τη σύντομη συμβίωση του με τον Νίκο Κοκλώνη κατά την καραντίνα.

Στη συνέχεια, περιγράφοντας το τι συμβαίνει στην καθημερινότητά του, ο Τρύφωνας Σαμαράς θέλησε να μοιραστεί στον αέρα της εκπομπή πως είχε μία μικρή περιπέτεια με την υγεία του, η οποία βέβαια είχε αίσιο τέλος.

Ξεκαθάρισε ωστόσο πως μπορεί να φαίνεται απλό, ωστόσο αν δεν το προλάβεις μπορεί να έχει άσχημες επιπτώσεις για την υγεία σου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Η υγεία είναι πάνω από όλα.

Σίγουρα έχω αλλάξει. Και δεν το καταλάβα τώρα. Έχω αλλάξει καιρό γιατί στις 25 Δεκεμβρίου μπήκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, γιατί έπαθα κάτι στο έντερο και κατάλαβα ότι πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μας.

Είμαι πολύ καλά. Ήταν κάτι ξαφνικό που αν δεν το προλάβεις μπορεί να έρθει το τέλος. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αυτό μας δίδαξε η καραντίνα θα έλεγα», είπε μεταξύ άλλων.

Τρύφωνας Σαμαράς πρόβλημα υγείας