Γίνεται «μάχη» ανάμεσα στην Ελένη Χατζίδου και την κόρη της - «Έχω φάει κρέμα στο...»

Η αξιολάτρευτη εικόνα που δημοσίευσε η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γίνεται «μάχη» ανάμεσα στην Ελένη Χατζίδου και την κόρη της - «Έχω φάει κρέμα στο...»

Η Ελένη Χατζίδου βρίσκεται καθημερινά στο σπίτι μαζί με την κόρη της, Μελίτα και αυτό που αποκάλυψε με μία δημοσίευσή της είναι ότι πολλές φορές γίνεται κανονική μάχη ανάμεσά τους, μιας και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες η μαμά έχει φάει κρέμα στο πρόσωπο.

Οι μέρες στο σπίτι με τη μικρή Μελίτα δείχνουν να κυλούν υπέροχα τόσο για την Ελένη Χατζίδου όσο και για τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου, με τους δυο τους να απολαμβάνουν κάθε λεπτό που ζουν μαζί με την κορούλα τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Δεν είναι και λίγες οι φορές, που οι δυο γονείς επιλέγουν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις στιγμές τους με την Μελίτα μέσα από το σπίτι, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Έτσι, λίγο καιρό μετά την περιπέτεια που είχε η μικρή στο νοσοκομείο, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να μοιραστεί ακομα ένα υπέροχο στιγμιότυπο που λίγο πολύ βιώνουν όλες οι νέες μανούλες που έχουν μωρά στο σπίτι και αυτό δεν είναι άλλο από τη μάχη που δίνεται καθημερινά με το φαγητό.

Στην απολαυστική της δημοσίευση, η Ελένη Χατζίδου παλεύει να ταΐσει την κόρη της και όπως εξομολογείται, βγαίνει οφ.

Η ανάρτηση που έκανε η Ελένη Χατζίδου για την κόρη της

«Πόσες φορές έχετε δώσει κ εσείς επικές μάχες για να φαει το φαγητό του το νινι σας? Ξεκινήσαμε πριν λίγο καιρό τις φρουτόκρεμες κ τις λαχανοκρεατοκρεμες κ το τι φαγητοχειροβομβιδα πέφτει δε λέγεται. Έχω φάει κρέμα στο μάτι, στα μαλλιά κ φυσικά στα ρούχα κ στη μάχη του φαγητού το σκορ είναι πάντα Μαμα-Μελιτα 0-1» έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.