Ματίνα Νικολάου: Η αδυναμία του Νίκου Μουτσινά αποκαλύπτει - «Ο γιος μου κάθε ημέρα...»

Τα είπε όλα η «Βάνια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματίνα Νικολάου: Η αδυναμία του Νίκου Μουτσινά αποκαλύπτει - «Ο γιος μου κάθε ημέρα...»

Η Ματίνα Νικολάου είναι χωρίς αμφιβολία η απόλυτη αδυναμία του Νίκου Μουτσινά, μιας και οι δυο τους καθημερινά εμφανίζονται παρέα στην εκπομπή. Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό αποκάλυψε ένα μυστικό για τον γιο της και το τι κάνουν οι δυο τους κάθε μέρα τώρα που βρίσκονται σε καραντίνα.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποτελεί πλέον ορόσημο για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά μιας και δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε το «Καλό Μεσημεράκι» χωρίς την αγαπημένη «Βάνια» που προσφέρει άπειρες στιγμές γέλιου.

Η Ματίνα Νικολάου λοιπόν, επιλέγει να μένει στο σπίτι και να περνάει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο της παρέα με τον γιο της, καρπό του γάμου της με τον πρώην αντρα της, για τον οποίο είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό.

Οι δυο τους βρίσκουν καθημερινά τρόπους να μην βαριούνται ούτε λεπτό στην καραντίνα και δείχνουν πόσο αγαπημένοι είναι μεταξύ τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Ματίνα Νικολάου επιλέγει να ανεβάζει μερικά από τα στιγμιότυπα που έχει με τον γιο της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και τις προηγούμενες ημέρες όταν θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πόσα πολλά μπορεί να μάθει από το παιδί της, γεγονός που τη συγκινεί ιδιαίτερα.

Η ανάρτηση που έκανε η Ματίνα Νικολάου για τον γιο της

«Μυστικά, μένουμε σπίτι και περνάμε όμορφα. Ο γιος μου κάθε μέρα μου μαθαίνει και κάτι! Είναι μαγικό να μαθαίνεις από μια φράση, από ένα βλέμμα, από ένα χάδι, από ένα δάκρυ όσα δεν έμαθες μέχρι τη στιγμή που φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί! Αλλάζει το μυαλό, αλλάζει η ζωή και είναι υπέροχο!»