Κατερίνα Καινούργιου: Σκέφτεται το ενδεχόμενο γάμου;

Τι απάντησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Σκέφτεται το ενδεχόμενο γάμου;

H Kατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να απαντήσει εάν σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου, απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι σε Q&A.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να περάσει λίγο δημιουργικά το χρόνο της και έτσι θέλησε να έρθει σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι ώρες στο σπίτι περνάνε αργά και γι΄αυτό το λόγο η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθεί καθημερινά να βρει νέες ασχολίες προκειμένου να ροκανίσει για λίγο το χρόνο και να περάσει την ώρα της στην καραντίνα.

Χωρίς να χάσει λοιπόν καθόλου χρόνο, ξεκίνησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A από αυτά που συνηθίζουν να κάνουν οι celebrities. Άλλωστε, η Κατερίνα Καινούργιου έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι φροντίζει να βρίσκεται σε διαρκή αλληλεπίδραση με τους followers της.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν και το αν σκοπεύει τώρα που βρίσκεται σε σοβαρή σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, να ανέβει τα σκαλιά του γάμου ή να κάνει ένα παιδάκι. Η ίδια ωστόσο προσπάθησε να αποφύγει τις απαντήσεις, λέγοντας από τη μία πως την έχουμε δει νύφη σε εξώφυλλο περιοδικού και από την άλλη πως η ερώτηση για το παιδί είναι πολύ πιεστική, ενώ είχε ήδη απαντήσει πόσα κιλά είναι.

Κατερίνα Καινούργιου εγκυμοσύνη
Κατερίνα Καινούργιου γάμος

Πώς γνώρισε όμως τον Φίλιππο Τσαγκρίδη;

Έτσι, ένας διαδικτυακός της φίλος αναρωτήθηκε πώς γνώρισε τον σύντροφό της, με την ίδια να σπεύδει να απαντήσει για το πρόσωπο που τους έφερε κοντά.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του καλού της φίλου, Ανέστη Ευαγγελόπουλου, αποκάλυψε πως αυτός ήταν ο άνθρωπος που την γνώρισε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και έκτοτε οι δυο τους είναι μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ενώ περνούν υπέροχες στιγμές στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας μιας και συγκατοικούν.

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος