Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Μετακίνηση 6 με γάντια στην Ακρόπολη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Μετακίνηση 6 με γάντια στην Ακρόπολη

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης αποφάσισαν να ξεσκάσουν για λίγο από το σπίτι και έτσι έκαναν τη μετακίνηση 6, αυτή τη φορά ωστόσο στην Ακρόπολη φορώντας γάντια λόγω κορωνοϊού και έχοντας ως παρέας τους τον Γιάννη.

Εδώ και πολύ καιρό η ζωή μας και η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει δραματικά μιας και φαίνεται πως λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και της επιβολής της απαγόρευσης κυκλοφορίας, όλα έχουν ξαφνικά "παγώσει".

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει τις ώρες του στο σπίτι και αποφεύγει να κάνει περιττές μετακινήσεις, ενώ βγαίνουν έξω μόνο αν υπάρχει ανάγκη.

Την Παρασκευή 24/4 ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τους "συνέλαβε" σε μία από τις εξόδους τους, με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Σμαράγδα Καρύδη να περπατάνε παρέα στη Διονυσίου Αεροπαγήτου, φορώντας βέβαια γάντια.

Μαζί τους και ο Γιάννης, ο αγαπημένος τετράποδος φίλος της ηθοποιού, τον οποίο δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ από δίπλα της η Σμαράγδα Καρύδη.

Ο φακός του YouWeekly.gr τους "συνέλαβε" μαζί και σας τους παρουσιάζει!

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης Ακρόπολη
Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης

Αυτό είναι το Instagram του Γιάννη που είδαμε τις φωτογραφίες από την βόλτα της Σμαράγδας Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη, όπως σας είπαμε ήδη έχει κάνει προφίλ στο αγαπημένο της Λαμπραντόρ ανεβάζοντας πολλές φωτογραφίες του. Μάλιστα κάνει συχνά χιουμοριστικά σχόλια στην λεζάντα των ποστ που ανεβάζει και εμείς δεν χορταίνουμε να κοιτάμε τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Τα ποστ πολλά και αξιολάτρευτα. Το να κάνεις προφίλ στο ζωάκι σου είναι κάτι συνηθισμένο στις μέρες μας με τα κατοικίδια να συγκεντρώνουν πάντα αμέτρητα like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ηθοποιός άλλωστε δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τα ζώα, ενώ συχνά κάνει και αναρτήσεις για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να μας πει να τους δείξουμε αγάπη και προσοχή, αλλά και να παίρνουμε αδέσποτα.