Απασφάλισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Γερονικολού

Τι απαντάει στα σχόλια που τον θέλουν μπαμπά για δεύτερη φορά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απασφάλισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Κατερίνας Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά τις φήμες που "φούντωσαν" γύρω από το αν είναι τελικά έγκυος η σύντροφός του, Κατερίνα Γερονικολού, απασφάλισε και έδωσε μία τελειωτική απάντηση για να κάνει αυτά τα σχόλια να σωπάσουν οριστικά.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ζευγάρι και τη σχέση που διατηρούν, ενώ έχουν ακουστεί φήμες που θέλουν την Κατερίνα Γερονικολού να είναι έγκυος και να κάνει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μπαμπά για δεύτερη φορά.

Θυμίζουμε πως ο γνωστός ηθοποιός έχει ήδη μία κόρη, την Εύα, από τον πρώτο του γάμο με την Βάσω Λασκαράκη, με την οποία τα πηγαίνει υπέροχα και η Κατερίνα Γερονικολού.

Η Real News, θέλοντας να διαφωτίσει την υπόθεση και να δείξει αν τελικά θα ακούσουμε τα ευχάριστα από το ζευγάρι.

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει στις φήμες… αρνητικά! «Δεν σκεφτόμαστε για παιδί ακόμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Τι αποκάλυψε για τα επαγγελματικά της η Κατερίνα Γερονικολού;

«Ο Γιάννης ασχολείται με τα λουλούδια και το μαγείρεμα και εγώ είμαι υπεύθυνη για όλες τις υπόλοιπες δουλειές στο σπίτι. Περνάμε ήρεμα, ωραία και δημιουργικά. Προσευχόμαστε όλο αυτό να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται, για να περάσουμε στην επόμενη μέρα. Γιατί όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο πιο γρήγορα θα ξεπεραστεί και όλη αυτή η κρίση που έρχεται. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Ανήκουμε στη γενιά των ηθοποιών που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε τα πρώτα χρόνια της κρίσης. Μας βρήκε η κρίση και τώρα ξαφνικά ήρθε στη ζωή μας και αυτό».

Η ανατροπή στην καθημερινότητά τους συμπληρώνεται και από την αναπάντεχη παύση των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων. Όπως λέει η Κατερίνα στο YOU: «Η παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” θα τελείωνε πριν από το Πάσχα, ενώ τα γυρίσματα από τη σειρά “Αν ήμουν πλούσιος” στον ΑΝΤ1 θα ολοκληρώνονταν τον Μάιο. Τώρα δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Το σίγουρο είναι πως η παράσταση στο θέατρο είχε προγραμματιστεί να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ