Στη δημοσιότητα το άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν της Μιμής Ντενίση με την κόρη της

Επικό στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στη δημοσιότητα το άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν της Μιμής Ντενίση με την κόρη της

Η Μιμή Ντενίση μετά από πολλά χρόνια θέλησε να βγάλει στη δημοσιότητα ένα απίστευτο περιστατικό που αφορά το παρελθόν της και συγκεκριμένα μία υπέροχη στιγμή που έζησε με την κόρη της Μαρτίνα, η οποία είπε στη μαμά της την πιο επική ατάκα.

Μπορεί η κόρη της αγαπημένης ηθοποιού να έχει πλέον μεγαλώσει, για εκείνη ωστόσο όπως για όλες τις μανούλες, το παιδί θα αποτελεί για πάντα το μικρό κοριτσάκι που βρισκόταν στο σπίτι και γέμιζε χαμόγελα με το παιχνίδι του και ενίοτε με τις ατάκες του.

Μία τέτοια ατάκα θυμήθηκε η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala, την οποία της είχε πει η κόρη της μία μέρα που συναντήθηκε με έναν παραγωγό στο σπίτι, ενώ πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό το «πάγωμα» των γυρισμάτων της κινηματογραφικής παραγωγής της Μιμής Ντενίση.

Το περιστατικό που περιγράφει η αγαπημένη ηθοποιός είναι πραγματικά απολαυστικό και σίγουρα αν είστε κι εσείς μανούλα θα σας θυμίζει κάτι αντίστοιχο που έχουν κάνει τα παιδιά σας μπροστά σε κάποιον καλεσμένο.

Το περιστατικό με την κόρη της Μιμής Ντενίση

«Βλέποντας μια φωτογραφία μου με κοντά, κολλημένα με τζελ μαλλιά, θυμάμαι πάντα μια αστεία ιστορία. Οταν η Μαριτίνα ήταν τεσσάρων με πέντε ετών με έβλεπε συχνά να βάζω τζελ. Ετσι κάποια στιγμή, την ώρα που έλειπα στο θέατρο, έβαλε στα μαλλάκια της ένα βαζάκι βαζελίνη», είπε για αρχή.

Και συνέχισε: «Όταν γύρισα και την είδα, σε μια προσπάθεια να την αποτρέψω από το να το επαναλάβει της είπα: "Αυτό δεν θα το ξανακάνεις ποτέ γιατί θα σου πέσουν τα μαλλιά". Την άλλη μέρα είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού στο σπίτι με έναν παραγωγό, ο οποίος ήταν σχεδόν φαλακρός. Μόλις τον είδε η Μαριτίνα, λοιπόν, του είπε: «Αχ! Εβαλες κρέμα και συ», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala.

Μιμή Ντενίση κόρη