Μπήκε στην κουζίνα και μεγαλούργησε ο Σάκης Τανιμανίδης - Το brunch που ετοίμασε στην Χριστίνα Μπόμπα

Φαίνεται πεντανόστιμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπήκε στην κουζίνα και μεγαλούργησε ο Σάκης Τανιμανίδης - Το brunch που ετοίμασε στην Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης, έδειξε για ακόμα μία φορά το πόσο τρυφερός σύζυγος είναι και έτσι, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να μεγαλουργήσει με το brunch που ετοίμασε για την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, το οποίο μας έκανε να λιώσουμε!

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης περνούν σχεδόν όλη τη μέρα τους στο σπίτι μετά την περιπέτεια που έζησαν και οι δυο τους με τον κορωνοϊό, και δείχνουν να το διασκεδάζουν πιο πολύ από ποτέ.

Καθημερινά προσπαθούν να βρουν νέες δραστηριότητες με τις οποίες θα μπορούσαν να καταπιαστούν προκειμένου να περάσει δημιουργικά ο χρόνος τους και να αξιοποιήσουν τις ελεύθερες ώρες που έχουν τώρα που κυριολεκτικά έχουν "παγώσει" τα πάντα γύρω μας.

Μία από τις δραστηριότητες αυτές είναι και η μαγειρική, αφού τόσο η Χριστίνα Μπόμπα με τις συνταγές της, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, έχουν δείξει πως δεν φοβούνται να μπουν στην κουζίνα και να πειραματιστούν με τη μαγειρική.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και χθες το μεσημέρι ο Σάκης Τανιμανίδης, όταν θέλησε να περιποιηθεί λίγο τη γυναίκα του και αποφάσισε να της φτιάξει το πιο λαχταριστό brunck. Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφίες από τη διαδικασία του μαγειρέματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και επί τη ευκαιρία, έδωσε και τον ορισμό του brunch για όσους δεν το γνώριζαν.

Το brunch που μαγείρεψε ο Σάκης Τανιμανίδης

Όπως ορίζει λοιπόν η παράδοση, ο Σάκης Τανιμανής μαγείρεψε αυγά για την αγαπημένη του σύζυγο και για ακόμα μία φορά "έριξε" το Instagram με τις φωτογραφίες του.

«Κυριακάτικο brunch, by Chef Sakiss…in my apartment-kitchen! ⁣ (και για να γινόμαστε πιο ιντερνεσιοναλ: Το Μπραντς είναι ένας συνδυασμός πρωινού και γεύματος (breakfast+lunch=brunch) που καταναλώνεται συνήθως αργά το πρωί μέχρι το απόγευμα, σερβίρεται γενικά από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.)» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.