Πανευτυχής η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του ALPHA: «Να πω στο αντράκι μου ότι...»

Ευχάριστα για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανευτυχής η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του ALPHA: «Να πω στο αντράκι μου ότι...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε στη σημερινή της εκπομπή στον αέρα του ALPHA και ήταν πραγματικά πανευτυχής, μιας και θέλησε να πει στο αντράκι της, τον μικρό της γιο ένα ιδιαίτερο χρόνια πολλά δημόσια, αφού σήμερα έχει τα γενέθλιά του.

Σήμερα λοιπόν είναι μία πολύ ξεχωριστή ημέρα για την οικογένεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μιας και το νεότερο μέλος αυτής, ο μιρκός Γιαννάκης, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και κλείνει τα δύο.

Η ευτυχισμένη μανούλα, που φροντίζει να περνάει υπέροχες στιγμές παρέα με τα παιδιά της, θέλησε μέσα από την εκπομπή της να πει ένα ξεχωριστό χρόνια πολλά στον γιο της, εκφράζοντας το πόσο πολύ δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχει μεγαλώσει τόσο, κάτι που αντιμετωπίζουν όλες οι μανούλες.

Με την έναρξη της εκπομπής της λοιπόν και αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της και τους συνεργάτες της που βρίσκονταν στο στούντιο, είδε στην οθόνη μία φωτογραφία της με τον γιο της από όταν ήταν ακόμα νεογέννητο και με αφορμή αυτό, του ευχήθηκε on air για τα δεύτερα γενέθλιά του με την πιο όμορφη ευχή.

Παράλληλα, ευχήθηκε και στους τηλεθεατές της να χαίρονται και αυτοί όσο πιο πολύ μπορούν τα παιδάκια τους ειδικά σε τέτοιες δύσκολες στιγμές που βιώνουμε με την κρίση του κορωνοϊού.

Η ευχή που έστειλε στον γιο της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Να πω χρόνια πολλά στο αντράκι μου, γιατί τέτοια ώρα δυο χρόνια πριν, είχα γεννήσει τον γιο μου. 27 Απριλίου! Θέλω να πω, σε αυτές τις μέρες τις δύσκολες της καραντίνας όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τα πιο όμορφα, τα πιο ουσιαστικά, είναι τα απλά τα καθημερινά, τα αυτονόητα. Θέλω να χαίρεστε τα παιδάκια σας, την αγκαλιά τους. Ο Γιαννάκης-Εφραίμ σήμερα γίνεται δυο χρονών και έχει αρχίσει και μιλάει και είναι ένας γλύκας» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή γιός