Ρώτησαν την Κατερίνα Καινούργιου αν έχει κάνει πλαστικές! Θα "μείνετε" με την απάντηση

Τους άφησε όλους «κάγκελο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρώτησαν την Κατερίνα Καινούργιου αν έχει κάνει πλαστικές! Θα

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων, τη ρώτησαν και αν έχει κάνει πάνω της πλαστικές, με την ίδια να δίνει μία απάντηση, την οποία είναι σίγουρο πως μόλις τη διαβάσετε, θα "μείνετε".

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλούς λογαριασμούς Instagram στην Ελλάδα και έτσι φροντίζει καθημερινά να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και να μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, ειδικά τώρα που βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι λόγω της επιβολής της καραντίνας.

Και επειδή οι ώρες στο σπίτι, δείχνουν να περνούν αργά και βασανιστικά, η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθεί να βρει συνεχώς νέες δημιουργικές δραστηριότητες, με τις οποίες θα μπορούσε να καταπιαστεί προκειμένου να "ροκανίσει" για λίγο το χρόνο της.

Χωρίς να χάσει λοιπόν καθόλου χρόνο, ξεκίνησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A από αυτά που συνηθίζουν να κάνουν οι celebrities, στο οποίο, όπως ήταν φυσικό, δέχθηκε μία από τις ερωτήσεις που έχουμε δει να "παίζει" πολύ τελευταία στα Q&A του Instagram, αφού πρώτα είχε απαντήσει την πιο κλασική ερώτηση που έχει να κάνει με το πόσα κιλά είναι.

Η ερώτηση λοιπόν που δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου είχε να κάνει με τις πλαστικές επεμβάσεις και το αν έχει κάνει κάποιες πάνω της.

Η απάντηση που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου για τις πλαστικές

Χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια για σχόλια, και θέλοντας να περάσει γρήγορα στην επόμενη ερώτηση, η Κατερίνα Καινούργιου απέφυγε με δεξιοτεχνία να απαντήσει στην συγκεκριμένη απάντηση που αφορά τις επεμβάσεις που έχει κάνει πάνω της.

Συγκεκριμένα απάντησε: «Ωραία τα είπαμε και σήμερα... αυτά»!

Κατερίνα Καινούργιου πλαστικές