Ημέρα χαράς για τον Στέλιο Κρητικό από το Survivor - Το έκανε γνωστό ο ίδιος

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ημέρα χαράς για τον Στέλιο Κρητικό από το Survivor - Το έκανε γνωστό ο ίδιος

Ο Στέλιος Κρητικός, τον οποίο αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης Survivor, έκανε γνωστό πως έχει σήμερα μία ημέρα χαράς στο σπίτι του, με τον ίδιο να ανακοινώνει τα ευχάριστα με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις μέρες στο σπίτι προκειμένου να προστατευθεί από τον κορωνοϊό και να προστατεύσει τους γύρω του και έτσι βρίσκει την ευκαιρία να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την οικογένειά του και τα παιδιά του.

Με τη σχολή του να έχει τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, ο Στέλιος Κρητικός αξιοποιεί όσο πιο δημιουργικά μπορεί τον χρόνο του στο σπίτι, παρέα με τους δυο γιους του και την μικρή του Κόμησσα που είναι πραγματικά απολαυστική σε όλες τις εμφανίσεις της στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram του ηθοποιού.

Μία τέτοια εμφάνιση έκανε και τώρα η μικρή Κόμησσα, μιας και είχε τα γενέθλιά της και ο αγαπημένος της μπαμπάς θέλησε να της ευχηθεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, με τα ομορφότερα λόγια.

Ο Στέλιος Κρητικός είναι κανονικός χαζομπαμπάς με όλα του τα παιδιά και δε διστάζει να το δείξει σε κάθε περίπτωση, με τον ίδιο να ποζάρει στη φωτογραφία μαζί με τον Μιχάηλ Άγγελο, τον Άρη και φυσικά της εορτάζουσα Κόμησσα.

Η ανάρτηση και η ευχή που έκανε για τα γενέθλια της κόρης του ο Στέλιος Κρητικός

«Σήμερα έχει γενέθλια η μικρή μας πριγκίπισσα ,ο μικρός μας θησαυρός ,ο μεγάλος μας έρωτας και παντοτινός !!! Πολύχρονη με υγεία Κόμησσα εσύ , μονόκερε του ουράνιου τόξου μας , ηρωίδα του πιο ακριβού παραμυθιού μας !!! Σ αγαπάμε πολύ» έγραψε ο Στέλιος Κρητικός κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε για τα γενέθλια της κορούλας του στο Instagram.