Θα λιώσετε - Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης έντυσαν τις κόρες τους σαν...

Δεν πάει ο νου σας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα λιώσετε - Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης έντυσαν τις κόρες τους σαν...

Θα λιώσετε με το μοναδικό στιγμιότυπο από την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη. Οι δυο τους περνάνε δημιουργικά την ώρα τους με τις κόρες τους, τις οποίες και έντυσαν σαν πριγκίπισσες τις Disney.

Η οικογένεια πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε το νέο μέλος της και έκτοτε, οι 8 τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ στο σπίτι τους.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, τα περνάνε μια χαρά στην καραντίνα μιας και καθημερινά βρίσκουν τρόπους να περάσει δημιουργικά ο χρόνος, με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι αυτός που δίνει το ρυθμό ακόμα και τώρα που βρίσκεται εκτός παρκέ.

Οι δυο τους ωστόσο περνάνε δημιουργικά την καραντίνα τους και αυτό φαίνεται και από τα ποστ τους στα social media. Πρόσφατα η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να μοιραστεί μια μοναδική εικόνα στην οποία φαίνονται οι μικρές της κόρες να είναι και οι δύο ντυμένες όπως η Belle ή αλλιώς η Πεντάμορφη από τις πρισκίπισσες της Disney που αγαπάνε.

Η φωτογραφία με τις κόρες της που τράβηξε η Ολυμπία Χοψονίδου

Σε μία από τις στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στο σπίτι τους, η Ολυμπία Χοψονίδου απαθανάτισε τα δύο από τα έξι παιδιά της να κάθονται ήσυχα απολαμβάνοντας την στιγμή, μιας και είναι ντυμένες σαν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, τα κοριτσάκια παίζουν με τα παιχνίδια τους, με την μαμά να δείχνει να εκτιμά ιδιαίτερα αυτή τη σπάνια στιγμή χαλάρωσης και να τη μοιράζεται με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους. Ενώ από πίσω ξεπροβάλει ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος φαίνεται να απολαμβάνει εξίσου την στιγμή ηρεμίας.

Και φυσικά, μιας και όταν τα παιδιά τους είναι ευτυχισμένα, το ίδιο είναι και αυτοί και πάνω από όλα χαίρονται που όλοι τους παραμένουν σπίτι και προσέχουν έτσι ώστε να παραμείνουν υγιείς.