Υβόννη Μπόσνιακ: Κλάψαμε με το βίντεο της - Όταν η καραντίνα σε έχει "λιώσει"

Δείτε την επική ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υβόννη Μπόσνιακ: Κλάψαμε με το βίντεο της - Όταν η καραντίνα σε έχει

Κλάψαμε από τα γέλια με το επικό βίντεο που ανέβασε η Υβοννη Μπόσνιακ, η οποία έχει και πολύ χιούμορ εκτός των άλλων. Μας έδειξε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο πως είμαστε στην καραντίνα.... "λιωμένοι"!

Στο Instagram της ανέβασε το επικό αυτό βίντεο - το οποίο αρχικά να πούμε ότι αναρτήθηκε στο Tik Tok, - η Υβόννη Μπόσνιακ. Η γυναίκα του Αντώνη Ρέμου, όλες αυτές τις ημέρες έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στην σελίδα της στο Instagram στις οποίες μας δείχνει τις μαγειρικές που έχει κάνει. Μάλιστα η ίδια δίνει την συνταγή, αλλά και αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Τώρα ωστόσο αποφάσισε να μας δείξει και μια πιο αστεία πλευρά του εαυτού της, αφού έκανε ένα επικό βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να "σέρνεται" από το κρεβάτι της, στο διάδρομο και στη συνέχεια στο γυμναστήριο. Από πίσω δε ακούγεται το κομμάτι Bored in the House, με το οποίο έχουν ανέβει τρελά βίντεο στο Tik Tok και γενικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε βέβαια και την γλυκιά φωτογραφία με τον Αντώνη Ρέμο που ανέβασαν με την Υβόννη. Είναι αγκαλιά στο κρεβάτι τους.

Υβόνννη Μπόσνιακ βίντεο
Υβόνννη Μπόσνιακ στο γυμναστήριο
Υβόνννη Μπόσνιακ στο κρεβάτι
Υβόνννη Μπόσνιακ στον διάδρομο του σπιτιού

Η Υβόννη Μπόσνιακ που μας έκανε να κλάψουμε με το βίντεο για την καραντίνα της αποκάλυψε την ηλικία, αλλά και τα κιλά της

Η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι θέλησε να παίξει το γνωστό παιχνίδι ερώτησης απάντησης με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τις προάλλες μάλιστα, η Υβόννη Μπόσνιακ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, ενώ παρακολουθούσαν το show που έδωσε στην εκπομπή του MEGA.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου ήταν και το πόσα κιλά είναι, τι ύψος έχει αλλά και ποια είναι η ηλικία της. Έτσι λοιπόν δε δίστασε να πει πως είναι 34 ετών, το ύψος της είναι στο 1,77μ ενώ τα κιλά της είναι 64!

Υβόννη Μπόσνιακ κιλά και ηλικία