Δέσποινα Βανδή: Σχόλιο έπος για τα κιλά της - "Το κουμπί και η κουμπότρυπα..."

Λιώσαμε με την ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Σχόλιο έπος για τα κιλά της -

Επικό το σχόλιο που έκανε η Δέσποινα Βανδή, η οποία δημοσίευσε μαι φωτογραφία της στην οποία μας δείχνει ότι δεν κλείνει το κουμπί από το παντελόνι της και μας έκανε να λιώσουμε. Τι είπε για τα κιλά της;

Η Δέσποινα Βανδή έκανε το πιο αστείο ποστ για να μας πει για τα κιλά που πήρε μέσα στις γιορτές του Πάσχα, με την ίδια να φορά αυτάκια στο κεφάλι της και να κάνει ένα story στην σελίδα της στο Instagram.

Το Πάσχα έχει απ΄όλα τα καλά αφού η νηστεία παίρνει τέλος και το ρίχνουμε στο φαγητό. Γενικά οι γιορτές είναι περίοδος που παχαίνει κανείς και από αυτό δεν ξεφεύγουν φυσικά, ούτε και οι διάσημοι, που όπως και να το κάνουμε προσέχουν περισσότερο πολλές φορές.

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν έκανε "χαριτωμενιές" στο Instagram - όπως γράφει η ίδια στο ποστ που ανέβασε - και με την πιο γλυκιά φωτογραφία που θα μπορούσε να ανεβάσει μοιράζεται και αυτή το πρόβλημά της, που δεν είναι άλλο από το ότι δεν κλείνει το παντελόνι. Έχει συμβεί σε όλες μας, ειδικά μετά από ένα καλό γεύμα. Δεν νομίζετε;

"Ε ναι λοιπόν! Κάνω χαριτωμενιές για να σας πω πως το κουμπί και η κουμπότρυπα δε συναντιούνται άλλο! Εσείς τι άλλα;" έγραψε χαρακτηριστικά επάνω στην φωτογραφία που ανέβασε. Να πούμε ότι η διάσημη τραγουδίστρια έχει μαγειρέψει πολλά ωραία φαγητά αυτές τις ημέρες, με την ίδια να μας δίνει και την συνταγή.

Δέσποινα Βανδή ανάρτηση για κιλά

Μεγάλη χαρά για την Δέσποινα Βανδή που έκανε το επικό σχόλιο για τα κιλά που πήρε

Ειδικότερα η Δέσποινα Βανδή έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τραγουδίστρια ανέβασε κάποιες φωτογραφίες με τον γιο της, Γιώργο που έχει την γιορτή του και μας έλιωσε! Σε αυτές την βλέπουμε αγκαλιά με τον γιο της στην παραλία ενώ σε άλλες φωτογραφίες που ανέβασε, στην ίδια ανάρτηση, βλέπουμε μόνο του το παιδάκι.

Η ίδια ευχήθηκε σε όλους όσους έχουν την γιορτή τους με την τραγουδίστρια να γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε τα εξής: "Χρονια πολλά Γιώργηδες και Γεωργίες!Η ζωή σας να είναι γεμάτη καλοκαίρια και χαρες και μια αγκαλιά να σας γαληνεύει!"