Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου: "Δεν με συμπαθεί! Της εύχομαι να..."

Τι ανέφερε για την "κόντρα" τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Καγιά για Έλενα Χριστοπούλου:

Και ενώ έπεσε το unfollow για τις δυο κυρίες της ελληνικής showbiz, που έχουν δημιουργήσει ντόρο με την φιλία τους που "έσπασε", η Βίκυ Καγιά βγήκε δημόσια και μίλησε για την Έλενα Χριστοπούλου και την κίνησή της. Μεταξύ άλλων ανέφερε, "Δεν με συμπαθεί! Της εύχομαι να είναι καλά, ότι και αν κάνει".

Καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά και το Πρωινό μέσω Skype, η Βίκυ Καγιά ερωτήθηκε τόσο για την νέα της καθημερινότητα στο σπίτι, παρέα με τα παιδιά της, όσο και για το φλέγον θέμα που συζητάνε όλοι.

Μιλώντας για την "πρώην" φίλη της, η ίδια τόνισε πως όλη αυτή η κατάσταση την έχει στεναχωρήσει από τη μια γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, ούτε το πιο ωραίο εκεί που είναι ήρεμη με τα παιδιά της να δέχεται τηλεφωνήματα και να την ρωτάνε όλοι σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως παραμένει ένας απλός θεατής στην όλη υπόθεση και πως της εύχεται τα καλύτερα μόνο. Όσον αφορά την καθημερινότητά της, η Βίκυ Καγιά ανέφερε ότι περνάει αρκετό χρόνο με τα μικρά της και το προσπαθεί να τα βοηθήσει με το διάβασμα, αν και ο μικρός της γιος της λέει πως η καθηγήτριά του είναι καλύτερη από εκείνη. Δείτε όλα όσα ανέφερε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο.

Τι είχε αναφέρει η Έλενα Χριστοπούλου για τη Βίκυ Καγιά;

Έσκασε η απάντηση από την Έλενα Χριστοπούλου. Δείτε τα όσα είπε στον Νίκο Μουτσινά για το unfollow στην Βίκυ Καγιά. Τι ανέφερε η couch για την πρώην συνεργάτιδά της;

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για το unfollow, αν και οι πληροφορίες ήθελαν τον τελευταίο καιρό τις δύο γυναίκες να είναι μην τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Άλλωστε η Χριστοπούλου πλέον βρίσκεται σε άλλο κανάλι με την συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Η ίδια λοιπόν σε σύνδεση με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες και επιβεβαίωσε τις φήμες για το Instagram.

"Είμαι πολύ ενεργή στο Instagram. Κάνω πολύ ξεκαθάρισμα στο Instagram, έχω ξεκινήσει και θα κάνω κι άλλο. Κάνω στην ψυχή μου, στην δουλειά μου, στα προσωπικά μου, πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα. Νομίζω χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Την Βίκυ δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την σέβομαι και δεν την εκτιμώ, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό… Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε και που βαδίζουμε" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.