Κατερίνα Καινούργιου: Δεν δίστασε να ανεβάσει αυτή την φωτογραφία - "Τρομάξατε;"

Δεν "μασάει"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Δεν δίστασε να ανεβάσει αυτή την φωτογραφία -

"Τρομάξατε;" έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου επάνω στην φωτογραφία που ανέβασε με την ίδια να μην διστάζει να "τσαλακωθεί" για τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε μια φωτογραφία που μας έκανε να λιώσουμε στα γέλια, κυρίως για την επική φράση "τρομάξατε" που έγραψε επάνω στην ανάρτηση που έκανε. Η συγκεκριμένη εικόνα ανέβηκε ως story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην φωτογραφία που θα δείτε βλέπουμε την Κατερίνα Καινούργιου, που είναι τρελά ερωτευμένη, αυτήν την περίοδο να φορά μια μάσκα ομορφιάς η οποία καλύπτει όλο της πρόσωπο. Η ίδια είναι κούκλα και δεν φοβάται να "τσαλακώσει" για λίγο την εικόνα της. Μάλιστα να πούμε ότι κάτι αντίστοιχο έκανε πρόσφατα και η Κατερίνα Γερονικολού. Μπορείτε να δείτε την δική της εικόνα εδώ.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν πέρασε μερικές ώρες με το να φροντίσει τον εαυτόν της και δεν "φοβήθηκε" να μοιραστεί μαζί μας και το στιγμιότυπο από την κούρα ομορφιάς που έκανε.

Κατερίνα Καινούργιου με μάσκα ομορφιάς στο πρόσωπο

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να μιλήσει και για τις πλαστικές - Τι αποκάλυψε;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλούς λογαριασμούς Instagram στην Ελλάδα και έτσι φροντίζει καθημερινά να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους και να μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, ειδικά τώρα που βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι λόγω της επιβολής της καραντίνας.

Χωρίς να χάσει λοιπόν καθόλου χρόνο, ξεκίνησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A από αυτά που συνηθίζουν να κάνουν οι celebrities, στο οποίο, όπως ήταν φυσικό, δέχθηκε μία από τις ερωτήσεις που έχουμε δει να "παίζει" πολύ τελευταία στα Q&A του Instagram, αφού πρώτα είχε απαντήσει την πιο κλασική ερώτηση που έχει να κάνει με το πόσα κιλά είναι. Η ερώτηση λοιπόν που δέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου είχε να κάνει με τις πλαστικές επεμβάσεις και το αν έχει κάνει κάποιες πάνω της.

Χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια για σχόλια, και θέλοντας να περάσει γρήγορα στην επόμενη ερώτηση, η Κατερίνα Καινούργιου απέφυγε με δεξιοτεχνία να απαντήσει στην συγκεκριμένη απάντηση που αφορά τις επεμβάσεις που έχει κάνει πάνω της.

Συγκεκριμένα απάντησε: «Ωραία τα είπαμε και σήμερα... αυτά»!