Στο πλευρό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη ο Στέλιος Πέτσας - «Το ερμήνευσαν με μιζέρια...»

«Κόλαφος» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο πλευρό της Άλκηστις Πρωτοψάλτη ο Στέλιος Πέτσας - «Το ερμήνευσαν με μιζέρια...»

Μέσα από την ενημέρωση που έκανε σήμερα το πρωί, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, θέλησε να πάρει θέση για τη συναυλία που παραχώρησε στην Αθήνα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και να σταθεί στο πλευρό της γνωστής ερμηνεύτριας, χωρίς να διστάζει να δηλώσει πως μπορεί πολλοί να ερμήνευσαν αυτή την κίνηση με μιζέρια.

Μια «ανάσα» ξεγνοιασιάς προσφέρει στους κατοίκους της Αθήνας η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία πραγματοποιεί συναυλία… εν κινήσει σε γειτονιές της πρωτεύουσας, τραγουδώντας πάνω σε ένα φορτηγό.

Ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά, τη στάση που έκανε το φορτηγό έξω από το Μεγάρο Μαξίμου, ανάμεσα τους και ο Σταμάτης Κραουνάκη.

Στη σημερινή του ενημέρωση, ο Στέλιος Πέτσας θέλησε να σχολιάσει τα όσα λέγονται για την συγκεκριμένη συναυλία αλλά και για τις αποστάσεις που έχουν τηρηθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Η διαδρομή που ακολούθησε η κυρία Πρωτοψάλτη μέσα στους δρόμους της Αθήνας ήθελε να στείλει ένα μήνυμα που κάποιος θα μπορούσε να το ερμηνεύσει με φαντασία ως αυτοπεποίθηση – ότι βγαίνουμε από την κρίση σε καλύτερη θέση από πολλούς άλλους – (κάποιος) θα μπορούσε να το ερμηνεύσει και με μια μιζέρια», δήλωσε. Όσον αφορά ειδικότερα τη στάση που έγινε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Μητσοτάκη να βγαίνει και να παρακολουθεί, ο Στέλιος Πέτσας σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός ήταν μόνο με τους συνεργάτες του.

«Με τη στάση που έκανε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, έχουμε να πούμε ότι ήταν μόνο ο πρωθυπουργός με συνεργάτες του». «Ο υπόλοιπος κόσμος που μαζεύτηκε, μαζεύτηκε λόγω του ακούσματος της συναυλίας. Αλλά αυτό είχε να κάνει με ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν έχει να κάνει με δυνατότητες από τον πρωθυπουργό», παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αναφορικά τέλος με τον συνωστισμό από φωτορεπόρτερ που παρατηρήθηκε, ο κ. Πέτσας σχολίασε ότι «δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την κυβέρνηση».