"Βόμβα" μεγατόνων - Τέλος το GNTM για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Η δήλωση της Βίκυς Καγιά που άναψε φωτιές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε σήμερα από την Βίκυ Καγιά για το μέλλον του σόου με τα μοντέλα, το οποίο αγαπήθηκε από το κοινό. Είναι αυτό το τέλος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την συνεργασία της με το GNTM ή όχι;

H Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στο Πρωινό σήμερα και μίλησε μεταξύ άλλω καυτών θεμάτων για το GNTM και το τι θα γίνει με τους κριτές του show, αλλά και τα γυρίσματα του ριάλιτι, μιας και όπως ανέφερε η ίδια, τέτοιο καιρό πέρυσι είχαν αρχίσει ήδη οι προετοιμασίες.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Για το GNTM έχουμε κάνει κουβέντες πριν από την καραντίνα, από ό,τι ξέρω θα προχωρήσουμε κανονικά, απλά δεν ξέρω πότε και πως ακόμα. Αρχές Μαΐου πέρυσι είχαν ξεκινήσει τα καστινγκ, απλά πιστεύω ότι θα πάει πιο πέρα όλο για να είμαστε όλοι ασφαλείς και να τηρούμε τους κανόνες. Θα μας βρει το καλοκαίρι; Θα πάει και λίγο πιο μετά; Δεν το ξέρω».

Ποιο το μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ωστόσο ήταν πως Βίκυ Καγιά δεν αναφέρθηκε καθόλου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, «Δε νομίζω ότι έχουν κλείσει. Έχουν κάνει συζητήσεις και με μένα και με τον Δημήτρη και με τον Άγγελο. Περαιτέρω δεν ξέρω τι έχει συμβεί». Δείτε όλα όσα ανέφερε αναλυτικά παρακάτω.

Η Βίκυ Καγιά είχε πετάξει ξανά φλόγες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Βίκυ Καγιά μίλησε ανοιχτά στο Πρωινό και «πέταξε» φλόγες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Το ρεπορτάζ για αυτό που της πήρε μέσα από τα χέρια της αλλά και το μέλλον του GNTM! Έρχεται βόμβα μεγατόνων....

Μέσα από το σχετικό βίντεο, το Πρωινό σχολιάζει το ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε τη διαφημιστική καμπάνια μέσα από τα χέρια της Βίκυς Καγιά. Η εκπομπή συνάντησε την παρουσιάστρια του GNTM και όταν την ρώτησε για την συνεργάτιδά της είπε: «Δεν έχω πρόβλημα με την Ηλιάνα, αλλά και με κανένα συνεργάτη μου....» με ένα πλατύ χαμόγελο.

Λίγο αργότερα μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι η Έλενα Χριστοπούλου δεν θα είναι στο show αφού «Όποιος φεύγει από το star δεν επιστρέφει.» Εντύπωση πάντως, προκάλεσε το ρεπορτάζ που θέλει την Ηλιάνα να μην έχει καλή σχέση με την Βίκυ, μιας και της πήρε μέσα από τα χέρια της διαφημιστική καμπάνια για καλλυντικά. Σε κάθε περίπτωση, μόνο ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει.... Για την ιστορία, να θυμίσουμε το ρεπορτάζ βόμβα με εκείνη που παίρνει την θέση της στο GNTM!

Δείτε το σχετικό βίντεο: