Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτο ξέσπασμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Ενα είναι αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας...»

Τι συνέβη;

Απίστευτο ξέσπασμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Ενα είναι αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας...»
News 27.04.2020 17:07
Από Youweekly Team

Απίστευτο ξέσπασμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Instagram. «Ενα είναι αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας τον Σταυρό του» έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια. Τι συνέβη και για ποιο λόγο εξοργίστηκε η ίδια;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου χρειάστηκε σήμερα να ταξιδέψει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων. Η γνωστή παρουσιάστρια συμμετέχει στο «Just the two of us», το οποίο επιστρέφει και έτσι έπρεπε να κάνει γύρισμα.

Φορώντας μάσκα, γάντια και τηρώντας όλα τα μέτρα η Βίκυ Χατζηβασιλείου πήγε στο αεροδρόμιο, πέρασε τον έλεγχο και συνειδητοποίησε ότι στο αεροδρόμιο δεν τηρούνται τα μέτρα που θα έπρεπε και έτσι ξέσπασε στο Instagram.

Το ξέσπασμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου

«Άλλη μια…απλή εβδομάδα ξεκινά. Εγώ αναγκαστικά χρειάστηκε σήμερα να ταξιδέψω για τη δουλειά μου. Φόρεσα τη μάσκα μου, τα γυαλιά μου, το πλαστικό πανωφόρι μου, τα γάντια μου μιας χρήσης, κι έφτασα στο αεροδρόμιο. Στον έλεγχο χειραποσκευών μου έδωσαν την πλαστική λεκάνη που χρησιμοποίησε ο προηγούμενος κύριος(άραγε ήταν φορέας? Ασυμπτωματικός? Ή ήταν ο προηγούμενος απ αυτόν που χρησιμοποίησε την ίδια λεκάνη?…)

Πρότεινα στον υπεύθυνο του αεροδρομίου να έχουν απολυμαντικά σπρέι για να απολυμαίνει ο κάθε επιβάτης τη δική του λεκάνη ώστε να αποφύγουμε την όποια διασπορά του covid 19. Ο ιός μένει στις πλαστικές επιφάνειες τουλάχιστον 3 μέρες! Συμφώνησε. Εκ των υστέρων. ΜΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΙΝΉ ΛΟΓΙΚΉ??Δεν μας θερμομέτρησε δε κανείς!

Μετά προχώρησα στο ένα και μοναδικό κυλικείο που λειτουργεί στο ερημωμένο αεροδρόμιο Μακεδονία, για να αγοράσω χαρτομάντιλα. Όταν μου έδωσε ο πωλητής τα ρέστα, αναλογίστηκα πόσα χέρια τα έχουν ακουμπήσει πριν από μένα…. Ο ιός παραμένει στις μεταλλικές επιφάνειες τουλάχιστον 3 ημέρες. Όταν έφτασα στο gate, μου ζητήθηκε, εκτός βέβαια από την ταυτότητα, και το δικαιολογητικό του ταξιδιού μου.

Τα έδειξα τη συνοδό εδάφους η οποία τα πήρε στα χέρια της (φορώντας γάντια), για να τα τσεκάρει. Κι αν εγώ είμαι φορέας χωρίς να το γνωρίζω, και η συνοδός έκανε διασπορά του ιού από τα δικά μου έγγραφα, στους υπόλοιπους επιβάτες μέσω των δικών τους εγγράφων? Όπως καταλαβαίνετε, δεν αλλάζει τα γάντια της σε κάθε επιβάτη!…
Κατόπιν μπήκαμε στο λεωφορείο! Χωρίς καμία επιβεβλημένη απόσταση ασφαλείας. Ο ένας δίπλα στον άλλον!!

Και όταν μπήκαμε στο αεροσκάφος, 14 επιβάτες όλοι κι όλοι, αντί να μας τοποθετήσουν σε απομακρυσμένες θέσεις, καθόμασταν 4, 4, ανά σειρά!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ!! Αυτό που ΚΑΤΆΛΑΒΑ όμως σίγουρα είναι ότι από όλα τα ατομικά μέτρα που λαμβάνει ο καθένας, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ : ΤΟ ΣΤΑΎΡΟ ΤΟΥ! ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ?… Καλή εβδομάδα!…», ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε εδώ και πριν λίγο διάστημα που είχε περάσει δύσκολες ώρες με τον γιο της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκαλύπτει τα μυστικά της! Αυτός είναι ο τρόπος που μένει νέα!

Τα μυστικά ομορφιάς της Βίκυς Χατζηβασιλείου - Βάλτε στην ρουτίνα ομορφιάς σας τα AHAS!

Share