Νικολέττα Ράλλη: "Έσπασε" την καραντίνα στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Που πήγε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη:

Η Νικολέττα Ράλλη θα γίνει μανούλα σε λίγο αφού είναι ήδη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν "έσπασε" για λίγο την καραντίνα και έκανε μια βόλτα ανεβάζοντας και φωτογραφίες.

Η Νικολέττα Ράλλη σίγουρα περνά μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της. Η ίδια δεν έχει εγκαταλείψει το περπάτημα, αν και είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Τώρα λοιπόν έκανε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και ανέβασε και ορισμένες φωτογραφίες στο Instagram της.

Η όμορφη παρουσιάστρια πραγματικά λάμπει,αφού σε λίγο μόνο καιρό θα κρατά το μωράκι της στα χέρια της. Τώρα η ίδια πάτησε το 6 και βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης και εμείς είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από την βόλτα που έκανε, μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε ως story στον λογαριασμό της στο Instagram.Άλλωστε η ίδια δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει από το σπίτι.

Νικολέττα Ράλλη βόλτα με σκύλο

Καλλιμάρμαρο Νικολέττα Ράλλη

Ξέρετε πόσο χρονών έγινε η Νικολέττα Ράλλη που "έσπασε" για λίγο την καραντίνα της;

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βιώνει την πιο όμορφη στιγμή στην ζωή της μιας και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και έτσι δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Τα φετινά της γενέθλια ήταν πολύ ξεχωριστά, τόσο λόγω της εγκυμοσύνης της, όσο και λόγω του κορωνοϊού που μας κρατάει κλεισμένους μέσα στο σπίτι, με τη Νικολέττα Ράλλη να βρίσκει καθημερινά νέους τρόπους για να περνάει το χρόνο της στο σπίτι.

Χθες λοιπόν, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να κάνει κανονικό πάρτι, η Νικολέττα Ράλλη δεν έσβησε τούρτα αλλά ένα... καρπούζι. Το καλοκαίρι άλλωστε βρίσκεται προ των πυλών και ένα δροσερό φρούτο σαν κι αυτό είναι πάντα καλή επιλογή, καμιά φορά καλύτερη και από την ίδια τη σοκολάτα.

Η Νικολέττα Ράλλη, γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και είναι 37 χρονών. Σπούδασε Γεωλογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ σε ηλικία 21 ετών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά σαν μοντέλο. Το 2005, σε ηλικία 22 ετών, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1 όπου απέσπασε τον τίτλο της Β' Μις Ελλάς 2005

«Σας ευχαριστώ παρά πολύ, ολους για τις ευχές σας και τον καθένα ξεχωριστά! Εάν είναι κάτι σίγουρο πέρα του ότι μεγάλωσα έναν χρόνο, είναι ότι αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα... Να περνάτε όμορφα και υπομονή
Υγ: Υλικό από την χρόνια που πέρασε και από το σημερινό μου party, στα stories...» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη στο post που έκανε στο Instagram.