Έπαθε σοκ ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι - Τι συνέβη;

Η καλεσμένη του τον άφησε άφωνο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπαθε σοκ ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι - Τι συνέβη;

Σοκ έπαθε ο Νίκος Μουτσινάς με την διαδικτυακή του καλεσμένη σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι που δεν ήταν άλλη από την Μαρία Σολωμού. Τι συνέβη και αιφνιδιάστηκε ο γνωστός παρουσιαστής;

Ειδικότερα ο Νίκος Μουστινάς έκανε σύνδεση μέσω Skype με την Μαρία Σολωμού. Άλλωστε αυτές τις ημέρες όλες οι εκπομπές "υποδέχονται" έτσι τους καλεσμένους τους λόγω και του κορωνοϊού. Ωστόσο αυτό που έγινε σίγουρα δεν το περίμενε. "Μαρία βγες από την ντουλάπα... είσαι γυμνή;" θα ακούσετε τον Νίκο Μουτσινά να λέει στην ηθοποιό που τον ξάφνιασε.

Αυτό που συνέβη είναι ότι η ίδια εκείνη την ώρα δοκίμαζε όπως είπε μαγιό με την εκπομπή να την πιάνει στα πράσα. Η όμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε δε με ένα λευκό μακρύ πουκάμισο και ο γνωστός παρουσιαστής έμεινε κόκαλο.

Να πούμε βέβαια ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι μαθημένος από τα απρόοπτα καθώς και ο Θοδωρής Μαραντίνης τον άφησε επίσης σέκο με αυτό που έκανε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ορίστε και το βίντεο με τα όσα είπε η Μαρία Σολωμου

Σοκ προκάλεσε και η εξομολόγηση της Τάμτα στο Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά - Τι είπε;

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και στο Νίκο Μουτσινά μίλησε η Τάμτα με την διάσημη τραγουδίστρια να δέχεται ερώτηση και για το αν ισχύει η πληροφορία ότι στη Γεωργία είχε ξαναζήσει τον εγκλεισμό. Η ίδια απάντησε ότι ναι και ότι είχε συμβεί δύο φορές, όταν ήταν ακόμα μικρή.

"Ήταν στρατός έξω και δεν μπορούσαμε να βγαίνουμε καθόλου" είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ακόμα ότι τότε ήταν αλλιώς καθώς είχε να κάνει με πόλεμο και δεν είχαν ούτε ρεύμα.

"Νιώθω πολύ τυχερή γιατί τότε οι συνθήκες στη Γεωργία ήταν πολύ πολύ δύσκολες. Μαζί με το lockdown δεν είχαμε ούτε φαγητό ούτε ρεύμα. Μια δύσκολη κατάσταση οπότε τώρα νιώθω τυχερή που τουλάχιστον το περνάω τρίτη φορά με αυτές τις συνθήκες. Δεν το περίμενα, όμως, ποτέ ότι θα το περνούσα τρίτη φορά αλλά, δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.