Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου: "Βάζουμε προτεραιότητα σε άτομα που δεν αξίζουν"

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου:

Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου. "Βάζουμε προτεραιότητα σε άτομα που δεν αξίζουν" έγραψε σε μια ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό, για τις στιγμές που ζούμε.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είναι αρκετά ενεργή στον προσωπικό της λογαριαμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το καλοκαίρι και παράλληλα έγραψε και ένα μήνυμα το οποίο κυριολεκτικά ράγισε καρδιές μιας και αναφέρεται σε όσα ζούμε σήμερα.

Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου

«Δες καθαρά. Κοίτα καλά. Διάλεξε σωστά. Μεγαλώνουμε ναι. Σοβαρεύουμε όχι. Αυτή η καραντίνα δημιουργεί διάφορα. Δημιουργεί αναγκαστικές παρέες.. Απλά για να περνάς την ώρα σου , διαλέγεις να είσαι με άτομα που ούτε καν θα πέρναγες έστω και πέντε λεπτά!

Και μετά θα τα ξεχάσεις.Τελικά λοιπόν συμβιβαζόμαστε! Ακόμα και τώρα! Τώρα που είναι η ώρα της παγκόσμιας αλλαγής. Του να προχωράμε. Κάποιοι απλά επιλέγουν τα ίδια και τα ίδια. Αυτό λοιπόν δεν θα αλλάξει τελικά ποτέ!

Μεγάλη ιστορία με ποιους περνάς την ώρα σου! Τι επιλογές κάνεις.. Κούφιες, χαζές, κενές παρέες....
Ανούσιες συζητήσεις... Απο στημένα άτομα που πραγματικά ουσία δεν έχουν να μοιραστούν..Αλλά γιαυτο και έχουμε την ευλογία της επιλογής.

Επιλέγω! Τι φανταστική ελευθερία ή φυλακή..Φυλακή συναισθημάτων, εκφράσεων. Βάζουμε προτεραιότητα σε άτομα που δεν αξίζουν απλά και μόνο γιατί νομίζουμε. Όχι! Να μην νομίζουμε τίποτα!
Είμαστε πολύ πιο άξιοι απο τέτοιες καταστάσεις... Μεγάλη μαγκιά να μπορείς να ξεχωρίζεις, να κρατάς αποστάσεις και να επιλέγεις σωστά!

Τεράστια ευλογία! Τεράστια αλήθεια! Όλα γυρνάνε. Ότι δεν ξεκαθαρίσεις απο μόνος σου θα στο γκρεμίσει η ίδια η Ζωή! Ότι κρατάς καλά μέσα σου θα στο κάνει αρρώστια! Ότι κάνεις απλά για να επιβεβαιωθείς θα σου αρπάξει το χαλί και θα γκρεμοτσακιστείς!

Να παρατηρείς λοιπόν.Να αφουγκράζεσαι και να επιλέγεις με γνώμονα την καρδιά σου....
Και όχι την μοναξιά σου! Σε λυπάμαι αν σε καθοδηγεί η μοναξιά σου...Σε λυπάμαι γιατί σημαίνει ότι μέσα σου πονάς πάρα πολύ.....

Λυπάμαι και τα κενά άτομα που ασχολούνται με το εξωτερικό κομμάτι , με το να δείχνονται κάπως...Αυτό είναι ένα τεράστιο κενό. Δυστυχώς όσο εξωτερικά και να το εμπλουτίζεις πάλι κούφιο θα είναι μέσα.Κάθε κρίση ξεκαθαρίζει!

Ευτυχισμένος είναι αυτός που προχωράει , ελίσσεται, βαθαίνει...Βαθαίνει τόσο που απο τα σπλάχνα της γης συνδέεται με τον λαμπερό τον ήλιο. Έχει σύνδεση. Απο το σκοτάδι στο φως.Δεν είναι για πολλούς αυτό.....
Δυστυχώς....Αλλά όσοι το νιώθουνε τους αγαπώ. Τους θέλω δίπλα μου!

Τους υπόλοιπους απλά αστούς να απομακρύνονται! Μια Ζωή πόνο βαθύ θα βιώνουν. Εσύ είσαι φως...
Που προέρχεσαι απο το σκοτάδι! Δεν έχεις χρόνο για εκπτώσεις!Ήρθε η ώρα της τεράστιας αλλαγής! #katharizoi» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της:

Τις ημέρες του Πάσχα η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, τις πέρασε με τον πατέρα της, Αλέξανδρο, ο οποίος είχε μια μικρή περιπέτεια και έτρεχαν στους γιατρούς.