Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έχει μείνει μισή - Θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή της

Άλλος άνθρωπος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Έχει μείνει μισή  - Θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή της

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει μείνει μισή στην καραντίνα. Θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή της τραγουδίστριας σε μικρό χρονικό διάστημα, καθώς τα κιλά που φαίνεται να έχει χάσει είναι σίγουρα αρκετά και της πάει πολύ.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη πριν λίγο καιρό ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και παραδέχτηκε πως στην αρχή της καραντίνας έτρωγε πολύ και τώρα είπε να μαζευτεί λίγο γιατί φοβήθηκε.

Και όπως φαίνεται στη πρόσφατη φωτογραφία που «ανέβασε», έχει χάσει κιλά αρκετά κιλά και φαίνεται ακόμη καις το πρόσωπό της.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μάλιστα είχε προσέξει την αλλαγή λέγοντας της, πως είναι η μόνη που έχει δει να αδυνατίζει και όχι να παίρνει κιλά μέσα στην καραντίνα.

Η ίδια στην εκπομπή «Ενώπιος Ενώπιο» είχε αναφερθεί στο θέμα των κιλών της. Δείτε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγηση που είχε κάνει στην εκπομπή

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα πάρα πολύ να μιλάω γι’ αυτό το πράγμα, όχι γιατί είναι κάτι προσωπικό αλλά γιατί ο κάθε άνθρωπος το αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά. Δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου και με αυτό που συνέβαινε, αρχικά. Στη συνέχεια κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα κρύβει άλλα πολλά προβληματάκια που είναι να αντιμετωπίσω», είχε πει.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Λίγα λόγια για την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη (Αθήνα, 1 Φεβρουαρίου 1983) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Η Ζουγανέλη γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη. Από πολύ μικρή ηλικία συμμετείχε ως ηθοποιός σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και ως τραγουδίστρια σε παιδικά τραγούδια[εκκρεμεί παραπομπή].

Το 2004 έκανε πρώτο της επαγγελματικό βήμα στο χώρο του τραγουδιού με τη συμμετοχή της στη Δεύτερη Ακρόαση Νέων Ερμηνευτών της Μικρής Άρκτου του Παρασκευά Καρασούλου, όπου και διακρίθηκε. Στο πλαίσιο του ίδιου διαγωνισμού, συμμετείχε στον δίσκο "Δεύτερη Ακρόασης της Μικρής Άρκτου" με τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Κώστα Τσίρκα, Μαρίας Πολυδούρη και Μιλτιάδη Σελητσανιώτη.

Το 2019 αναλαμβάνει τη θέση coach στο The Voice στον ΣΚΑΪ, μετά την αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια