Μεταμορφώθηκε στο πρόσωπο η Ρούλα Κορομηλά - Έγινε αγνώριστη

Δείτε τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεταμορφώθηκε στο πρόσωπο η Ρούλα Κορομηλά - Έγινε αγνώριστη

Αγνώριστη έγινε στο πρόσωπο η Ρούλα Κορομηλά σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια μεταμορφώθηκε, από τα χεράκι της ανιψιάς της. Αφού, της έβαλε όλο το πρόσωπο της με μπογιές διάφορων χρωμάτων.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, έχει τεράστια αδυναμία στην ανιψιά της και πριν την καραντίνα και όλα αυτά με τον κορωνοϊό, περνούσαν πάρα πολύ χρόνο μαζί. Τόσο παίζοντας μέσα στο σπίτι, όσο και κάνοντας διάφορες βόλτες.

Τώρα ωστόσο που δεν μπορεί να την δει, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τα παιχνίδια τους. Συγκεκριμένα, η μικρή της είχε βάψει το πρόσωπο με διάφορα χρώματα και την έκανε αγνώριστη. Η Ρούλα Κορομηλά, όπως φαίνεται δεν της χαλάει κανένα χατήρι.

«Αφήνετε κ εσεις τα παιδια σας, τις ανηψιες σας να μεγαλουργούν κ να σας μεταμορφώνουν έτσι; Αν όχι,απολαύστε μας ! Νέες τάσεις μακιγιάζ απο την τζούνιορ της οικογένειας ! ΥΓ. Πριν τον Κορονοιο! Έρχονται κ αλλες προτάσεις ,μετά την Καραντίνα!», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της.

Την φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με το τρυφερό φιλί στο στόμα, την έχετε δει; Θα «λιώσετε» με το τρυφερό στιγμιότυπο της παρουσιάστριας.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Ρούλα Κορομηλά μας έδειξε που έβαψε τα μαλλιά της

Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα υπομονής μέσα στην καραντίνα, η Ρούλα Κορομηλά αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της, αφού δεν άντεχε να περιμένει άλλο να ανοίξουν τα κομμωτήρια.

Η παρουσιάστρια, που όλο αυτό το διάστημα τηρεί τα μέτρα προστασίας που εξέδωσε η κυβέρνηση, αποφάσισε να προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα σύνεργα και να βάψει μόνη της τα μαλλιά της. Μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Είπα να με φροντίσω λίγο μετά από τόσο καιρό. Μαλλιά στην τρίχα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.