Χαρές στο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Η τούρτα υπερπαραγωγή και το μήνυμα όλο νόημα

"Λιώσαμε" με τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρές στο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Η τούρτα υπερπαραγωγή και το μήνυμα όλο νόημα

Μεγάλες χαρές είχε χθες το σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μιας και ο γιος της είχε γενέθλια και έτσι η οικογένειά του, του ετοίμασε μία τούρτα σκέτη υπερπαραγωγή, ενώ από τη μεριά της, η ευτυχισμένη μανούλα έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα για την γέννηση του.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πριν από δύο χρόνια έφερε στον κόσμο το μικρότερο μέλος της οικογένειάς της και από τότε είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τα παιδιά της.

Χθες, 27 Απριλίου, ο γιος της είχε τα γενέθλιά του και η σύσσωμη η οικογένεια τα γιόρτασε και με το παραπάνω, με την παρουσιάστρια να στέλνει ήδη τις ευχές της από το πρωί στην εκπομπή.

Το πάρτι συνεχίστηκε και στο σπίτι, αφού όλη η οικογένεια συγκεντρώθηκε για να σβήσει ο μικρός την τούρτα του, η οποία είχε πάνω σχέδια του μπάτμαν και ήταν μία πραγματική υπερπαραγωγή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή γιός

Το μήνυμα όλο νόημα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γιο της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ευχηθεί στον γιο της με ένα πιο ξεχωριστό μήνυμα και έτσι δημοσιεύοντας ορισμένες φωτογραφίες από τη μέρα που γεννήθηκε, του ευχήθηκε τα πιο γλυκά χρόνια πολλά με ένα συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σαν τώρα θυμάμαι αυτό το πρωινό. Ο μικρούλης μας αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να τον γνωρίσουμε. Από την πρώτη ημέρα ήρθε και άλλαξε την ζωή μας ολοκληρώνοντας την οικογένεια μας! Μέσα στην καραντίνα αυτό που συνειδητοποιήσαμε είναι ότι τα αυτονόητα έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Το χάδι του παιδιού μας, η αγκαλιά του συντρόφου μας, μια όμορφη κι τρυφερή κουβέντα και φυσικά η υγεία μας. Να είναι καλά τα παιδιά όλου του κόσμου. Χρόνια πολλά πρίγκηπα μας!» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να ευχηθεί στον γιο της.