Ελένη: Όλη η αλήθεια για το μέλλον της στον ALPHA

Τι αποκαλύπτει συνεργάτης της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Όλη η αλήθεια για το μέλλον της στον ALPHA

Μέσα από δηλώσεις ενός συνεργάτη της, αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια για το μέλλον της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA, και όλα όσα έχουν συζητηθεί μέχρι στιγμής ανάμεσα στο κανάλι και τους συντελεστές της μεσημεριανής εκπομπής.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την παραμονή ή όχι της γνωστής παρουσιάστριας στο κανάλι που αποτελεί την τηλεοπτική της στέγη εδώ και πολλά χρόνια.

Φήμες ακούστηκαν ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη αρχίσει να αδειάζει το καμαρίνι της, ή ότι σκοπεύει να μετακομίσει στην Αμερική, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα μέχρι στιγμής και όλους να παραμένουν με την απορία τι θα συμβεί τελικά στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν με την εκπομπή της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Ένας από τους συνεργάτες της, ο Τάσος Τεργιάκης, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και θέλησε να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αναφερόμενος στη γενικότερη πορεία του στην εκπομπή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα έχουν συζητηθεί για το τι θα γίνει στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στην Ελένη όταν ήρθα την πρώτη φορά το 2010 θεώρησα πως θα κάνω τον κύκλο μου μια-δύο χρονιές… Εγώ για τη δουλειά μου προσωπικά δεν αγχώνομαι. Θεωρώ ότι αν τελειώσει η συμβατική μου υποχρέωση με το κανάλι τέλος Ιουνίου και δεν υπάρξει κάτι άλλο, θεωρώ πως θα βρω την επόμενή μου δουλειά. Και έτσι θέλω να το κοιτάω. Δε μπορώ να πω ότι τελειώνει ένας κύκλος ή αρχίζει. Καταρχάς δεν έχω ενημέρωση ακόμη αν κλείνει αυτός ο κύκλος ή αρχίζει ένας άλλος. Εγώ μέχρι τέλος Ιουνίου θα είμαι εδώ και θα κάνω αυτό που κάνω από την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη του 2010» ήταν τα λόγια του Τάσου Τεργιάκη.

Τάσος Τεργιάκης Ελένη Μενεγάκη