Ελένη Μενεγάκη: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Alpha! Ποια είναι η κίνηση "ματ" της παρουσιάστριας;

Τι συνέβη;

Ελένη Μενεγάκη: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Alpha! Ποια είναι η κίνηση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την παραμονή της Ελένης Μενεγάκη, στον Alpha, μιας και σχετικό ρεπορτάζ έκανε γνωστή τη νέα κίνηση "ματ" της παρουσιάστριας που αλλάζει όλα τα δεδομένα!

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την Ελένη Μενεγάκη και την πιθανή αποχώρησή της από την ελληνική τηλεόραση.

Σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» αναφέρει πως η παρουσιάστρια όχι μόνο αποχωρεί από τον Alpha αλλά έχει ήδη αρχίσει να μαζεύει το καμαρίνι της και να το αδειάζει σιγά σιγά.

Τα πράγματά της θα επιστρέψουν στο σπίτι της στα Μελίσσια!

Στο μεταξύ πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια είχε πετάξει στον αέρα της εκπομπής της μια ατάκα όλο νόημα σχετικά με την απόφαση που έχει να πάρει!

ALPHA: Έκτακτη συνάντηση για την Ελένη Μενεγάκη! Τι συμβαίνει στο κανάλι;

Έκτακτη συνάντηση θα κάνουν οι ιθύνοντες του ALPHA, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μόλις ήρθαν στο Youweekly.gr! Θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει στο κανάλι; Φυσικά και είναι αιτία η... Ελένη Μενεγάκη!

Μόλις πριν από λίγες ώρες "έσκασε" είδηση "βόμβα" πως η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και επί χρόνια παρουσιάστρια του συγκεκριμένου σταθμού αποφάσισε πριν τα Χριστούγεννα, μάλιστα, πως η συνεργασία της με το κανάλι θα λήξει και το συμβόλαιό της δεν θα ανανεωθεί!

Ενώ όλοι περιμέναμε πως θα γίνει ένα meeting λίγο μετά το Πάσχα για να επανεξεταστούν οι όροι στο συμβόλαιό της και να δουν που θα καταλήξει όλο αυτό, έρχεται η είδηση αυτή και ανατρέπει κάθε πληροφορία! Φυσικά, εφόσον διαδόθηκε με ταχύτητα φωτός το πρώτο που έκανα ήταν να έρθω σε επαφή με τις πηγές μου από τον ALPHA και μου αποκάλυψαν πως σήμερα θα καλεστεί έκτακτη συνάντηση για να ανακαλύψουν αν όντως η Ελένη μίλησε σε κάποιον από όλους μέσα στον σταθμό για την απόφασή της αυτή, γιατί έτσι διαδόθηκε πως η παρουσιάστρια είπε σε άτομο του σταθμού εμπιστευτικά ότι δεν έχει σκοπό να μείνει αλλά εκείνος το θεώρησε πλάκα...

Η συνάντηση έχει δρομολογηθεί για το απόγευμα! Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!