Θύμισε Eurovision ο Σάκης Ρουβάς - Tο βίντεο με αγαπημένο πρόσωπο του διαγωνισμού

Τραγούδησαν και «μάγεψαν» το κοινό τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύμισε Eurovision ο Σάκης Ρουβάς  - Tο βίντεο με αγαπημένο πρόσωπο του διαγωνισμού

Ένα βίντεο με αγαπημένο πρόσωπο από την Eurovision, δημοσίευσε ο Σάκης Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τραγουδιστής μας θύμισε για ακόμη μια φορά την δική του συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό με την ανάρτηση του.

Ο τραγουδιστής, τώρα που βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του πραγματοποιεί πολύ συχνά διάφορα lives τραγουδώντας αγαπημένες του επιτυχίες με τους διαδικτυακούς του φίλους. Κάθε φορά μαζεύει χιλιάδες προβολές και κάνε... χαμό.

Χθες, ωστόσο είχε μια καλεσμένη. Ο λόγος για την Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία ήταν να μας εκπροσωπήσει φέτος στον μουσικό διαγωνισμό, ο οποίο ακυρώθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Σάκης Ρουβάς με την 17χρονη Στεφανία, τραγούδησαν σε μια unplugged εκδοχή το αγαπημένο τραγούδι «This is our night», με το οποίο είχε πάρει συμμετοχή το 2009 στον διαγωνισμό ο Σάκης Ρουβάς και είχε βρεθεί στην 7η θέση.

«This Is Our Night (Acoustic) Επιστρέφουμε με ένα ακόμη #QSession, αυτήν τη φορά μαζί με την @stefania_ και τον @dimitriskontopoulos! Σήμερα σας δίνουμε μία γεύση από #eurovision, μιας και φέτος δε θα απολαύσουμε τον αγαπημένο μας θεσμό live, με μία #unplugged εκδοχή του», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Για την σύζυγο του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένεια της.

Οι συμμετοχές του Σάκη Ρουβά στην Eurovision

  • Το 2004 επιλέχτηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι "Shake It" του Νίκου Τερζή, με το οποίο κατέκτησε την 3η θέση.
  • Το 2006 ήταν ο παρουσιαστής της Eurovision στην Αθήνα, μαζί με την Μαρία Μενούνος.
  • Το 2009 εκπροσώπησε για δεύτερη φορά την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Μόσχα με το τραγούδι "This Is Our Night" και έλαβε την 7η θέση.