Μόλις έγινε γνωστό για την σύζυγο του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη ότι...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόλις έγινε γνωστό για την σύζυγο του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη ότι...

Για την σύζυγο του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη μόλις έγινε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για τα επαγγελματικά της βήματα. Το μοντέλο θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην τηλεόραση και ήρθα στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες.

Η Κάτια Ζυγούλη συγκεκριμένα πήρε την απόφαση να εμφανιστεί στην τηλεόραση μέσα από το ρόλο της παρουσιάστριας με εκπομπή πάνω σε ένα κομμάτι που γνωρίσει πολύ καλά. Αυτό της μόδας. Αφού, η ίδια έχει πολλά χρόνια στο χώρο.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Μπορεί η εκπομπή στην ΕΡΤ, όπου θα προβάλλεται να μπήκε στον «πάγο» λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο το κανάλι θέλει να την βγάλει αέρα το ταχύτερο δυνατόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real life, στόχος η εκπομπή «Ιστορίες μόδας» είναι να βγει μέσα στον Ιούνιο.

Όσον αφορά ωστόσο την προσωπική της ζωή, η Κάτια Ζυγούλη ζει την καραντίνα όσο πιο όμορφα μπορεί. Όταν έχει καλό καιρό μάλιστα, βγαίνει με την οικογένεια της στον ονειρικό κήπο τους που είναι καταπράσινος και σαν γήπεδο.

Κάτια Ζυγούλη εκπομπή ΕΡΤ

Τι έλεγαν πριν λίγο καιρό οι πληροφορίες για την σύζυγο του Σάκη Ρουβά, Κάτια Ζυγούλη;

Συγκεκριμένα, μετά τα πρώτα βήματα του μοντέλου μπροστά από τις κάμερες, αφού διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube, πήρε την απόφαση να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και στην τηλεόραση με μια εκπομπή που αφορά την μόδα κάτι που είναι το στοιχείο της.

Μετά την είδηση που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως «παγώσει» λόγω του υψηλού κόστους που απαιτεί το κάθε επεισόδιο το οποίο η εταιρεία παραγωγής αδυνατεί να υποστηρίξει. Αφού, χορηγοί, δεν ήταν οι αναμενόμενοι και υπάρχουν προσπάθειες να δοθεί μια λύση, τελικά πήρε το πράσινο φως να βγει στον αέρα. Ωστόσο, αυτή την φορά κάτι άλλο την βάζει και πάλι στον «πάγο».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές και γράφονται ήδη παντού, λόγω της εξάπλωση του κορωνοϊού η εκπομπή της Κάτιας Ζυγούλη, αναβάλλεται για την νέα τηλεοπτική χρονιά. Και πιο συγκεριμένα, έχει πάει για το Φθινόπωρο.