Συνέντευξη "βόμβα" από τον Νίκο Χαρδαλιά - Σε ποιο κανάλι και πότε;

Ένα tweet όλο νόημα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνέντευξη

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη αναμένεται να δώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς στον Αντώνη Σρόιτερ, με τον γνωστό δημοσιογράφο να κάνει ένα tweet στο οποίο γράφει μεταξύ άλλων ότι "θα απολογηθεί για τον ρόλο του κακού". Πότε θα τον δούμε και σε ποιο κανάλι;

Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτοψία και στον Alpha, αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη (29/4) ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Αντώνης Σρόιτερ έκανε ένα tweet όλο νόημα στην σελίδα του, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος μας ενημερώνει για τον καλεσμένο που θα έχει στην εκπομπή του, ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τους δυο τους.

Ωστόσο αυτό που είχε ενδιαφέρον ήταν η χιουμοριστική διάθεση της ανάρτησης που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος, που αναμένεται την Πέμπτη να υποδεχτεί τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων στην πρώτη του, όπως μας γράφει, συνέντευξη.

"Την Πεμπτη, στην Αυτοψια, ο ανθρωπος πισω σπο τα μετρα. Ο Νικος Χαρδαλιας, στην πρωτη του τηλεοπτικη συνεντευξη, «απολογειται» για τον ρολο του «κακου»" έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet που ακολουθεί.

Αφού βέβαια αναφερθήκαμε στον Αντώνη Σρόιτερ να σας πούμε ότι σας έχουμε και φωτογραφίες από την έξοδο που έκανε με τις κόρες του. Που πήγαν;

Από την πρώτη συνέντευξη "βόμβα" που θα δώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς στα νέα που "έσκασαν" για την γυναίκα του Αντώνη Σρόιτερ

Η Ιωάννα Μπούκη βρίσκεται το τελευταίο διάστημα μέσα στο σπίτι μαζί με τις δύο κόρες της, Παυλίνα και Νάντια, για να τις προστατέψει το ίδιος και ο Αντώνης Σροίτερ. Μπορεί ο σύζυγος της να φεύγει από το σπίτι για επαγγελματικούς λόγους και για να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων, η σύζυγος του όμως δεν το κάνει..

Το πρωί της Παρασκευής, η Ιωάννα Μπούκη μίλησε μέσω Skype στο Happy Day και αποκάλυψε πώς περνά στην καραντίνα με τις κόρες της, ενώ μίλησε και για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Ο Αντώνης δουλεύει κανονικά. Βεβαίως οι συνθήκες στον Alpha ξέρετε είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα, οπότε δεν ανησυχούμε και εμείς. Στο σπίτι κυκλοφορούν αντισηπτικά και μαντηλάκια, ό,τι χρειάζεται από το φαρμακείο. Προσπαθούμε να περάσουμε ευχάριστα όσο μπορούμε. Κοιμόμαστε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες. Σήμερα ξύπνησα νωρίς για την εκπομπή και θυμήθηκα πως είναι να ξυπνάς πρωί να πηγαίνεις τα παιδιά στο σχολείο.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα με τα τηλεμαθήματα τα κορίτσια βλέπουν τους συμμαθητές τους, την δασκάλα τους. Αυτό χαλαρώνει την κατάσταση. Στο τέλος της ημέρας είναι χαμογελαστές. Δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της κατάστασης. Η κόρη μου με ρωτάει «πότε θα φύγει ο κορωνοϊός; Για να δω τη γιαγιά;». Παίρνω ιδέες από τα social και μαγειρεύω. Δεν έχουμε προσωπικό χρόνο για εμάς, λόγω των επαγγελματικών» περιέγραψε η Ιωάννα Μπούκη ενώ μίλησε και για το νέο της επαγγελματικό βήμα, καθώς κυκλοφόρησε την προσωπική της συλλογή με ρούχα.