Συγκλόνισε η Μαρία Κίτσου στο «Ενώπιος Ενωπίω» - Η κατάθλιψη και το άγριο ξύλο που έπαιξε

Τα είπε όλα η «Λενιώ» από τις Άγριες Μέλισσες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλόνισε η Μαρία Κίτσου στο «Ενώπιος Ενωπίω» - Η κατάθλιψη και το άγριο ξύλο που έπαιξε

Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες βράδυ η Μαρία Κίτσου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», συγκλόνισε με τα λόγια της μιας και δε δίστασε να μιλήσει ανοικτά για την κατάθλιψη που πέρασε, αλλά και για το περιστατικό με άγριο ξύλο που θύμισε το ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες».

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες», ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στην οποία θέλησε να μιλήσει για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε αρχικά στην κατάθλιψή της, για την οποία μίλησε και στο παρελθόν ανοιχτά, στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών, αλλά και για ένα περιστατικό της ζωής της που ήταν άγνωστο μέχρι στιγμής, ενώ τις προάλλες ο «Λάμπρος» μίλησε για το τι θα δούμε στη συνέχεια των επεισοδίων.

«Το αποφάσισα σαν να έχω μια ευθύνη γι’ αυτό, σαν να έχω ένα καθήκον να βγω να το πω και να καταρρίψω ένα ταμπού -τουλάχιστον με το μικρό μου μερίδιο ότι μπορώ να κάνω. Να πω ότι είναι μια ψυχική νόσος, μια ασθένεια σαν όλες τις άλλες. Δηλαδή, έχεις πρόβλημα να πεις "έχω το συκώτι μου, πνευμονία, συνάχι";

Πήρα την απόφαση πολύ συνειδητά να μιλήσω γι’ αυτό, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δηλαδή, ακόμα και να μιλάς γι’ αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολεμιέται όμως, υπάρχουν τρόποι να λυτρωθείς από αυτό, να βγεις από αυτό και γι’ αυτό το έκανα, για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι ταμπού. Να μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά στις οικογένειές τους, να μπορούν να μιλήσουν οι γυναίκες στον σύντροφό τους, οι άντρες στις γυναίκες τους, οι φίλοι με τους φίλους. Να ζητήσουν βοήθεια, δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα θα τους φύγει ένα μεγάλο βάρος και θα γίνουν καλά» είπε η ηθοποιός για την κατάθλιψη που πέρασε.

Το άγριο ξύλο και τα κοινά με τη «Λενιώ»

Μεταξύ άλλων η επιτυχημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε βιώσει πριν από καιρό και θύμισε αρκετά το χαρακτήρα της στις Άγριες Μέλισσες.

«Έχω κοινά με την "Ελένη" από τις "Άγριες Μέλισσες". Έχω βαθιά ανεπτυγμένο το αρσενικό στοιχείο μέσα μου. Είμαι πολύ τσαμπουκάς. Και ως οδηγός και ως συνοδηγός το ίδιο. Τελευταία φορά που έπαιξα ξύλο με κάποιον ήταν πριν 10 χρόνια. Είχα μια γουρούνα και είχα παρκάρει κάπου που δεν άρεσε στον ιδιοκτήτη και παίξαμε ξύλο και νίκησα. Το λεξιλόγιο μου είναι πλουσιότατο»!

Τότε ξεκινάνε τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες

«Σταματήσαμε τα γυρίσματα πριν την επιβαλλόμενη καραντίνα. Δε γινόταν αλλιώς σίγουρα. Θα ήμασταν καλή παρηγοριά, αλλά μπήκαν οι επαναλήψεις. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορονοϊό και κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψουμε στις δουλειές μας. Δε με αγχώνει η επιστροφή. Θα είναι όλα αποστειρωμένα, θα αρχίσουμε και εμείς σιγά-σιγά. Αρχές, μέσα Μαΐου θα αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα. Δε ξέρω τι θα γίνει με τις αγκαλιές και τα φιλιά» είπε η Μαρία Κίτσου για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.